Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Καταδικάστηκε ο Εφραίμ

Ένοχοι κρίθηκαν η δικαστής Μαρία Ψάλτη και οι δύο μοναχοί Εφραίμ και Αρσένιος στην επαναληπτική δίκη που ακολούθησε μετά την αναίρεση που άσκησε ο Άρειος Πάγος.

Έτσι, το Πενταμελές εφετείο Θράκης καταδίκασε την Μαρία Ψάλτη σε φυλάκιση 6 μηνών με αναστολή για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος και τους δύο μοναχούς σε φυλάκιση 6 μηνών με αναστολή για ηθική αυτουργία στο ίδιο αδίκημα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Έρευνα για μεγάλη υπόθεση απάτης σε τράπεζα της Θεσσαλονίκης

Θύματα απάτης καταγγέλλουν ότι έπεσαν δεκάδες πελάτες τραπεζικού υποκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη.

Η υπόθεση η οποία διερευνάται και από την διοίκηση της τράπεζας κάτω από άκρα μυστικότητα, αποκαλύφθηκε το περασμένο το καλοκαίρι 2011 όταν πελάτες του συγκεκριμένου υποκαταστήματος όπως καταγγέλλουν διαπίστωσαν ότι η υπάλληλος του τμήματος «private banking» τους εξαπατούσε δίνοντας ακόμη και πλαστά έγγραφα για τα χρήματα που της εμπιστεύονταν.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ταξιτζής κακοποίησε σεξουαλικά 12χρονη με νοητική καθυστέρηση

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί 45χρονος οδηγός ταξί που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά 12χρονο κοριτσάκι με νοητική καθυστέρηση.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη, κατά την μεταφορά της ανήλικης, με μισθωμένο όχημα, σε ειδικό σχολείο που επισκέπτεται.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τα λουκέτα προ των πυλών για τα ξενοδοχεία της Ξάνθης!

Δραματική αναμένεται να είναι η συρρίκνωση του αριθμού των ξενοδοχειακών μονάδων του νομού Ξάνθης τους επόμενους μήνες... με το σύνολο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο κλάδο να αδυνατούν να καλύψουν τα λειτουργικά τους έξοδα.

«Υπήρχε πληρότητα στα ξενοδοχεία μόνο βέβαια για το Σάββατο και την Κυριακή της αποκριάς. Με δύο βραδιές όμως δεν καλύπτεις τα έξοδα δύο μηνών, γιατί από τα Χριστούγεννα δεν είχαμε κίνηση» σημειώνει ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ξάνθης κος Απόστολος Αγκόρτσας

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κλείνει δύο γραμμές παραγωγής σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα η Coca Cola και απολύει εργαζόμενους

The Coca-Cola logo is an example of a widely-r...
Image via Wikipedia
Η Coca Cola 3Ε αποφάσισε να προχωρήσει στο κλείσιμο των γραμμών παραγωγής που διατηρεί στην Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη και προχωρά σε απολύσεις.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία, θα μεταφέρει τον όγκο παραγωγής των εγκαταστάσεων της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας στις αντίστοιχες μονάδες του Σχηματαρίου, του Βόλου και του Ηρακλείου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΝ αποσύρει τη μήνυση κατά Μπουτάρη για τους "αλήτες" ο Ηρακλής

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλή που κατέθεσε μήνυση στον Δήμαρχο θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για όσα είπε για την ομάδα και για το γεγονός ότι χαρακτήρισε «αλήτες», δεν έχει σκοπό να την αποσύρει, παρά τη συγνώμη του Δημάρχου.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε αποκριάτικη εκδήλωση του συνδυασμού του είπε πως ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν πρόκειται να βοηθήσει τον Ηρακλή, ενώ αποκάλεσε «αλήτες» τους οπαδούς του. Παράλληλα, είπε ότι δεν υπάρχει ομάδα Ηρακλής!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κατερίνη: Συνεχίζονται οι πωλήσεις αγροτικών προϊόντων στο Διαδίκτυο χωρίς μεσάζοντες

Οι Κατερινιώτες συνεχίζουν «ακάθεκτοι» το έργο τους, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες για την αγορά πατάτας.

Ήδη, μετά τη διάθεση 24 τόνων πατάτας, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στην Κατερίνη, 1.110 οικογένειες από την Κατερίνη παρήγγειλαν -σε χρόνο ρεκόρ- άλλους 75 τόνους πατάτες (τρία φορτηγά). Η παράδοση θα γίνει το Σάββατο, 3 Μαρτίου.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Καταζητείται νεαρός που πυροβόλησε 47χρονο!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία καθώς αναζητείται 31χρονος από το χωριό Άσπρο Πέλλας, γιατί προέβη σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα στα δύο άτομα και ο 31χρονος πυροβόλησε το άλλο άτομο 47 ετών στα πόδια και έπειτα το έσκασε...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

51χρονος αυτοπυρπολήθηκε στην Κατερίνη

Εντός του γηπέδου Κατερίνης, το βράδυ του Σαββάτου, ένας 51χρονος περιέλουσε το σώμα του με εύφλεκτο υγρό και αυτοπυρπολήθηκε.
 

Κοντρέρας: ''Ευχομαι ο ΠΑΟΚ να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ''

Την επιθυμία του να δει τον ΠΑΟΚ να τερματίζει στην πρώτη θέση στην διαδικασία των Play off μετά το τέλος της κανονική διάρκειας του ελληνικού πρωταθλήματος ώστε να κερδίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο πρώην αμυντικός του Δικεφάλου και νυν άσος της Κόλο Κόλο, Πάμπλο Κοντρέρας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ! Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Χαλάει ο καιρός στη χώρα μας από το απόγευμα της Κυριακής. Ισχυροί άνεμοι και κρύο την Καθαρά Δευτέρα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η ΕΜΥ.
Σύμφωνα με το δελτίο θα έχουμε σημαντική μεταβολή του καιρού από το απόγευμα της Κυριακής και από τα βόρεια της χώρας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΔΩ

Τριπλή απόδραση κρατουμένων από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης

Πρόκειται για τρεις μετανάστες, οι οποίοι λύγισαν σίδερα από τα κάγκελα του χώρου κράτησής τους και κατάφεραν να διαφύγουν.

Ανθρωποκυνηγητό είναι σε εξέλιξη σύμφωνα με το thrakitoday.com για τη σύλληψη τριών κρατούμενων, οι οποίοι δραπέτευσαν από το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Δεσπότης με εκβιασμούς ακύρωσε καρναβάλι στην Πτολεμαίδα - ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!

Σ' ένα μικρό χωριό της Πτολεμαίδας, τη Γαλάτεια Εορδαίας, οι φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις ματαιώνονται, καθώς οι κάτοικοι προτίμησαν να μην έρθουν σε αντίθεση με τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Θεόκλητο, ο οποίος με πρόσφατη εγκύκλιό του ζητά από τους συλλόγους να ματαιώσουν τα αποκριάτικα τους σχέδια.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Επτά συλλήψεις για νοθεία καυσίμων

Την Τετάρτη, υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ Δυτικής Μακεδονίας προέβησαν σε από κοινού έλεγχο σε πρατήριο της ΠΕΟ Θεσσαλονίκης- Καβάλας, και από τον έλεγχο διαπιστώθηκε η ύπαρξη υπόγειας παράνομης δεξαμενής χωρητικότητας 50.000 λίτρων που περιείχε ορυκτέλαια και η οποία ήταν συνδεδεμένη με παλιά αντλία καυσίμου δια της οποίας διοχετευόταν το ορυκτέλαιο στα ρεζερβουάρ των φορτηγών.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Οι καταθέτες έκαναν αναλήψεις και η 20χρονη τους έκλεβε στην πόρτα

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονης Βουλγάρας που τους τελευταίους επτά μήνες είχε ληστέψει τέσσερις πελάτες τραπεζών στην Κατερίνη και τους είχε αποσπάσει συνολικά το ποσό των 22.000 ευρώ. 

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Συνελήφθη ο προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, για εκβίαση και δωροδοκία

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, ένας 55χρονος, ανώτερος υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών και προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας, επειδή απαίτησε εκβιαστικά από τοπικό επιχειρηματία το ποσό των 3.000 ευρώ για να μειώσει πρόστιμο της εταιρείας του.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συνελήφθη Τούρκος που συνδέεται με την έκρηξη σε γιάφκα της Θεσσαλονίκης

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται 53χρονος Τούρκος, κουρδικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με τη γιάφκα που αποκαλύφθηκε σε υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή Τριανδρία της Θεσσαλονίκης, μετά την έκρηξη χειροβομβίδας που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και κατά την οποία έχασε τη ζωή του ένας 32χρονος Κούρδος.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τον φιλοξένησε και μετά ζητούσε... λύτρα από την οικογένειά του

Έναν πραγματικά περίεργο τρόπο σκέφτηκε ένας 36χρονος αλλοδαπός προκειμένου να βγάλει χρήματα, καθώς φιλοξένησε κάποιον συμπατριώτη του, αλλά κάλεσε τους συγγενείς τους και τους είπε πως τον έχει απαγάγει, και πως πρέπει να του στείλουν χρήματα για να τον αφήσει ελεύθερο.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

«Οχι» από το δικαστήριο στους συμβασιούχους του δήμου Θεσσαλονίκης

Απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το αίτημα των 146 συμβασιούχων του δήμου Θεσσαλονίκης οι οποίοι με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων ζητούσαν να παραμείνουν στη θέση τους μέχρι να κριθεί στην ουσία της η υπόθεση.

Το δικαστήριο έκρινε ότι πρέπει να απορριφθεί το αίτημα να εκδοθεί προσωρινή διαταγή και η οριστική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σε περίπου δύο μήνες.

http://newssalonika.blogspot.com

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Κουκουλοφόροι κράτησαν ομήρους τον πρ. βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τσακλίδη και την οικογένειά του!

Τον τρόμο έζησαν το Σάββατο το βράδυ στο σπίτι τους στην Καβάλα ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Τσακλίδης, και η σύζυγος του, όταν πέντε κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο διαμέρισμά του.

Οι πέντε δράστες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα στις 11:30, θεωρώντας ότι στο σπίτι είναι άδειο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Συλλαλητήρια για την Υγεία σε Ρέθυμνο και Νάουσα

Την αντίθεσή τους στην «υποβάθμιση» των υπηρεσιών υγείας στην πόλη τους, έδειξαν κάτοικοι και φορείς της Νάουσας Ημαθίας, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου, που διοργάνωσε απόψε ο Δήμος Νάουσας.

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στη δημόσια υγεία στο Ρέθυμνο, αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων για την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου.

ΠΛΗΡΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ - Θεσσαλονίκη: Αποκαλύψεις για την απάτη δισεκατομμυρίων από εφοριακούς

Λίστα με 60 εφοριακούς που εμπλέκονται σε υποθέσεις παράνομης επιστροφής ΦΠΑ φέρονται να έχουν στα χέρια τους οι οικονομικοί επιθεωρητές αλλά και εισαγγελείς της Θεσσαλονίκης.

Μέσα από τη φυλακή, ο φοροτεχνικός Ν. Κασιμάτης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για το κύκλωμα και για την απάτη δισεκατομμυρίων που στήθηκε σε βάρος του Δημοσίου.

Ινδική εταιρεία αγόρασε την ιστορική καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ

Στην ινδική Bommindala πέρασε τελικά το 50,36% του μετοχικού κεφαλαίου της ΣΕΚΑΠ, αναλαμβάνοντας μάλιστα τη δέσμευση όχι μόνο να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας, αλλά και να τις αυξήσει, όπως τόνισε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου τη εταιρείας, Δημήτρης Πράτσος.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Νέα αναβολή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης

Συμβασιούχοι στον τομέα της καθαριότητας, εισέβαλαν και πάλι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί, για άλλη μια φορά, η προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα έκτακτη συνεδρίαση, με θέμα την έγκριση του ισολογισμού. Ήταν η τέταρτη κατά σειρά κατάληψη της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου (κάτι αντίστοιχο έγινε και σήμερα το πρωί), από τους συμβασιούχους οι οποίοι ζητούν από τη δημοτική αρχή να τους εξασφαλίσει έγγραφα πιστοποιητικά, που βεβαιώνουν ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, για να τα καταθέσουν στα δικαστήρια.

Προηγήθηκαν διαβουλεύσεις, της δημοτικής αρχής με εκπροσώπους των συμβασιούχων, στους οποίους προτάθηκε να τους χορηγηθεί έγγραφη βεβαίωση, που αναφέρει ότι: «οι πάγιες και διαρκείς ανάγκες στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης ανέρχονται σήμερα στον αριθμό των χιλίων πεντακοσίων 1500 θέσεων εργασίας περίπου. Εξ αυτών των θέσεων, εξακόσιες (600) περίπου καλύπτονται από προσωπικό με μόνιμη ή αορίστου χρόνου σχέση εργασίας. Οι υπόλοιπες έως σήμερα θέσεις καλύπτονται από εργατικό προσωπικό κυρίως από εργαζόμενους με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας, των οποίων οι συμβάσεις λύονται αυτοδικαίως με την παρέλευση του συμφωνηθέντος χρόνου, χωρίς άλλη διατύπωση από τα συμβαλλόμενα μέρη».

Οι συμβασιούχοι απέρριψαν το παραπάνω κείμενο βεβαίωσης και η δημοτική αρχή τους αντιπρότεινε νέο, στο οποίο απαλείφθηκε η λέξη «κυρίως». Σύμφωνα με το νέο κείμενο «οι περίπου 900, από τις 1.500 συνολικά, θέσεις εργασίας στην καθαριότητα θέσεις εργατικού προσωπικού καλύπτονται αποκλειστικά από συμβασιούχους». Τελικά, ύστερα από διαβουλεύσεις και ψηφοφορία, η πλειοψηφία των εργαζομένων απέρριψε και τη δεύτερη πρόταση, ενώ οι συμβασιούχοι παρέμειναν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η συνεδρίαση. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, δήλωσε ότι «κάτω απ' αυτές τις συνθήκες δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση», ενώ κατηγόρησε τους συμβασιούχους ότι «κρατούν σε ομηρία» τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Εξάλλου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, «η σημερινή βίαιη και αντιδημοκρατική διακοπή της εξ αναβολής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, από ομάδα πρώην εργαζομένων στο Δήμο Θεσσαλονίκης με συμβάσεις ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας που έχουν λήξει αυτοδικαίως, αποτελεί την τέταρτη κατά σειρά επιτυχή προσπάθεια παρεμπόδισης του έργου του Σώματος και κατ’ επέκταση της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας».

Από την πλευρά ο εκπρόσωπος των εργαζομένων, Ηλίας Μανουσαρίδης, κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για «εμπαιγμό των συμβασιούχων», έκανε γνωστό ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και, όπως είπε, θα κλιμακωθούν, σε περίπτωση που ανατεθεί σε ιδιώτες - εργολάβους η καθαριότητα της Θεσσαλονίκης.

 www.kathimerini.gr

Κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν από αύριο οι εργαζόμενοι στο μετρό Θεσσαλονίκης, προειδοποιώντας μάλιστα ότι προτίθενται να την κλιμακώσουν σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους που αφορούν την άμεση πληρωμή της μισθοδοσίας τους και την υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης για την συνέχιση των αρχαιολογικών ανασκαφών.

Αύριο (Τρίτη) θα απεργήσει όλο το επιστημονικό προσωπικό και την Τετάρτη όλο το εργατοτεχνικό προσωπικό.

Και νέα κατάληψη της αίθουσας δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης από συμβασιούχους

Νέα κατάληψη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν σήμερα οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας, διακόπτοντας για τρίτη συνεχή φορά τις εργασίες της συνεδρίασης.
Υπενθυμίζεται πως οι συμβασιούχοι είχαν διακόψει τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τόσο την περασμένη Δευτέρα, όσο και την περασμένη Παρασκευή, ζητώντας από τη διοίκηση να τους δοθούν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να διεκδικήσουν μέσω της δικαστικής οδού την επιστροφή τους στις θέσεις εργασίας.
Λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση, η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης ήρθε σε συνεννόηση με τους συμβασιούχους, ζητώντας -σε ένδειξη καλής θέλησης- να αφήσουν να συζητηθούν τα τρέχοντα και επείγοντα θέματα που υπήρχαν στην ατζέντα της ημερήσιας διάταξης.
Στη συνέχεια, τέθηκε προς συζήτηση το θέμα των συμβασιούχων με τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να επιμένουν προς πρέπει να δοθούν στους εργαζόμενους τα έγγραφα που απαιτούνται και η δικαιοσύνη να είναι αυτή που θα αποφασίσει για το μέλλον τους.
«Ο δήμος δεν μπορεί να δώσει τα χαρτιά που ζητάνε οι συμβασιούχοι. Δεν μπορεί ο δήμος να οργανώσει την καθαριότητα με βάση τις δικαστικές αποφάσεις. Δεν έχει λεφτά να πληρώσει τόσο προσωπικό», δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.


Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών 

Εν τω μεταξύ, επείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, μετά τη νέα κατάληψη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου που πραγματοποίησαν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στον Τομέα Καθαριότητας. Επρόκειτο για την τρίτη κατά σειρά κατάληψη της αίθουσας που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπούν εκ νέου οι εργασίες της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.
Την διενέργεια της προκαταρκτικής, με τον χαρακτηρισμό του κατ’ επείγοντος, παρήγγειλε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Κατσή, ύστερα από σχετική έγγραφη ενημέρωση για τη νεότερη αυτή εξέλιξη που τής παρέσχε ο δήμος Θεσσαλονίκης.
Η έρευνα ανατέθηκε στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα και το αδίκημα που θα διερευνηθεί είναι αυτό της διατάραξης οικιακής ειρήνης δημόσιας υπηρεσίας.
Να σημειωθεί ότι οι συμβασιούχοι ζητούν από τη διοίκηση του δήμου να τους δοθούν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να διεκδικήσουν, μέσω της δικαστικής οδού, την επιστροφή τους στις θέσεις εργασίας.
www.kathimerini.gr

Πορεία διαμαρτυρίας των βυτιοφορέων στη Θεσσαλονίκη

Ειρηνική πορεία με τα βυτιοφόρα οχήματά τους, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν αύριο στις 12 το μεσημέρι οι μεταφορείς πετρελαίου θέρμανσης της Θεσσαλονίκης, μετά την επιβολή εξοντωτικών προστίμων που επεβλήθησαν σε ορισμένους για «καθαρά διαδικαστικούς λόγους», όπως ισχυρίζονται.

Η πορεία θα γίνει μπροστά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Βασιλίσσης Όλγας 198).

Τα τρία σωματεία που συμμετέχουν σε αυτήν είναι, «Ο Άγιος Χριστόφορος», «Ο Μέγας Αλέξανδρος» και «Ο Άγιος Δημήτριος».

Θεσσαλονίκη: υπόγεια πάρκινγκ και τέσσερις νέες λεωφορειολωρίδες


Μετά από πολλές δεκαετίες γίνεται αποδεκτό το αίτημα του Δήμου Θεσσαλονίκης να μπορεί να κατασκευάζει υπόγειους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων κάτω από κοινόχρηστους χώρους προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μείζον πρόβλημα της δημιουργίας νέων χώρων στάθμευσης στο κέντρο της πόλης και σε άλλες επιβαρυμένες από την κυκλοφορία των αυτοκινήτων περιοχές.
Τη διαβεβαίωση ότι έχει ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία προκειμένου η παραπάνω ρύθμιση να ενσωματωθεί σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή έδωσε στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και στον Αντιδήμαρχο Αστικού Σχεδιασμού Πολεοδομίας και Δικτύων Ανδρέα Κουράκη, ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης κατά τη συνάντηση τους την  Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΣΘ.
Στη συνάντηση υπογράφτηκε επίσης προσύμφωνο Προγραμματικής Σύμβασης με την οποία ανατίθεται στο Δήμο Θεσσαλονίκης η μελέτη και κατασκευή των τεσσάρων νέων λεωφορειολωρίδων που πρόκειται να κατασκευασθούν εντός των ορίων του Δήμου. Στο Δήμο Θεσσαλονίκης ανατίθεται επίσης και η αρμοδιότητα για τη συντήρηση των λεωφορειόδρομων που βρίσκονται εντός των ορίων του. Η οριστική σύμβαση θα υπογραφεί μετά την έγκρισή της από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Απολύτως απαραίτητο στοιχείο της συγκοινωνιακής πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε τους λεωφορειόδρομους ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης τονίζοντας ότι «γίνονται τα απαραίτητα και σταθερά βήματα από την πλευρά του Δήμου για καλύτερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και για την απελευθέρωση του κέντρου της πόλης από την καταχρηστική κυκλοφορία χιλιάδων ΙΧ αυτοκινήτων».
Το κόστος κατασκευής των τεσσάρων νέων λεωφορειολωρίδων εκτιμάται σε 550.000 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από κοινοτικά προγράμματα. «Η υλοποίηση του έργου –καλώς εχόντων των πραγμάτων- εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει το καλοκαίρι και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2012» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού Πολεοδομίας και Δικτύων Ανδρέα Κουράκης σημειώνοντας ότι ήδη οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων εκπονούν την περιοριστική μελέτη σε συνεργασία με τον ΣΑΣΘ.
Τον προσεχή μήνα αναμένεται να υποβληθεί στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το τεχνικό δελτίο για την χρηματοδότηση των λεωφορειολωρίδων από Κοινοτικό Πρόγραμμα.
econews

Δωρεάν γάλα, γιαούρτι και τυρί θα μοιράσουν κτηνοτρόφοι στη Θεσσαλονίκη!…

Νέο κύκλο κινητοποιήσεων αρχίζουν οι κτηνοτρόφοι, διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στο πλαίσιο των δράσεών τους θα μοιράσουν δωρεάν στη Θεσσαλονίκη γάλα, γιαούρτι και τυρί…
 
Σε συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων τονίστηκε πως η δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι, τους αναγκάζει να προχωρήσουν στις παρακάτω διαμαρτυρίες, με αιτήματα την άμεση πληρωμή των κτηνοτρόφων για την περυσινή γαλακτοπαραγωγή:
 

Συλλαλητήριο κατά του μνημονίου και στη Θεσσαλονίκη


Συλλαλητήριο κατά του μνημονίου και στη Θεσσαλονίκη
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, ενάντια στο νέο μνημόνιο και ακολούθησε πορεία.
Το συλλαλητήριο οργάνωσε η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, και συμμετέχουν δημοσιοϋπαλληλικές οργανώσεις, κόμματα και φορείς

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ: Επίθεση καταγγέλλει ο Κόντης

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή "ΣΚΑΪ  GOAL"δήλωσε ότι ο επιθετικός των "κιτρίνων", Γιαννιώτας και ο προπονητής τερματοφυλάκων δέχθηκαν επίθεση μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Συνεχίζoνται οι απεργίες των εργαζoμένων στην coca cola hellas

Απεργοσπαστικό μηχανισμό έστησε η πολυεθνική COCA COLA προκειμένου να σπάσει τον αγώνα των εργαζομένων στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης που πραγματοποιούν 48ωρες κυλιόμενες απεργίες μέχρι τις 23 του Φλεβάρη.

Χτες το πρωί, οι απεργοί εργάτες εντόπισαν ένα φορτηγό, με συρόμενη καρότσα και βουλγάρικους αριθμούς κυκλοφορίας, να μεταφέρει προϊόντα της COCA COLA - 3Ε από την Ιταλία για να τα ξεφορτώσει σε μεγαλοκατάστημα στη Θεσσαλονίκη.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κατάληψη στο νοσοκομείο Κιλκίς

Τη Δευτέρα αρχίζει η κατάληψη στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς, ''σε πείσμα των βολεμένων του ιατρικού, του πολιτικού και του συνδικαλιστικού κατεστημένου'', όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα Διακυβέρνηση και Πολιτική.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μια μεγάλη επένδυση με 100 θέσεις εργασίας φεύγει από τον Β. Έβρο για την Τουρκία...

«Αποχαιρετά» τη χώρα μας με κατεύθυνση την Τουρκία η επένδυση Ζεόλιοθου στα Πετρωτά Έβρου, κόστους άνω των 40 εκατ. ευρώ και δυνατότητας δημιουργίας έως και 100 θέσεων εργασίας, η οποία είχε χρηματοδότηση από την κρατική γερμανική επενδυτική τράπεζα KFW.

Η εν λόγω επένδυση «ταλαιπωρείται» πάνω από μία επταετία, ενώ οδήγησε ακόμη και σε εσωκομματική «σύγκρουση» στο ΠΑΣΟΚ, αναφέρει το inpost.gr

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ



Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Σέρρες: Τον έπνιξαν για να τον κλέψουν!


Στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας σε βάρος 72χρονου που είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Κρηνίδα προχώρησε η αστυνομία...

Οι έρευνες της Αστυνομίας οδήγησαν σε δύο νεαρούς αλλοδαπούς σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και ληστεία κατά συναυτουργία.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Λουκέτο" σε γραμμή παραγωγής του γιαουρτιού ΠΡΟΜΕΛ που είχε μούχλα!

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για παρουσία ευρωτίασης (μούχλας) σε στραγγιστό γιαούρτι 2% με την εμπορική ονομασία «ΠΡΟΜΕΛ» της εταιρείας ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ που βρίσκεται στο Διδυμότειχο Έβρου, και μετά από ελέγχους του στην παραγωγό εταιρεία, προχώρησε στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας της γραμμής παραγωγής γιαούρτης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Υποψήφιος στις Σέρρες ο τζούνιορ Κώστας Καραμανλής;

Η διαγραφή των τριών νεοδημοκρατών βουλευτών που εκλέγονται στις Σέρρες, φαίνεται ότι άνοιξε (πάλι) την όρεξη στον Αχιλλέα Καραμανλή, ο οποίος εδώ και καιρό ονειρεύεται ένα έδρανο στην Βουλή για τον κανακάρη του.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ψάχνουν τους... εκδρομείς του καρναβαλιού οι ξενοδόχοι της Β. Ελλάδας


Του Κώστα Σιαμέλη /ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Η κρίση και η ανασφάλεια κέρδισαν κατά κράτος τον βασιλιά Καρνάβαλο της Ξάνθης και τους χιονισμένους ορεινούς προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας: η ύφεση που πλήττει τα νοικοκυριά καθιστά τους εκδρομείς... είδος προς εξαφάνιση, με αποτέλεσμα εκατοντάδες μικρές και μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις να κρέμονται κυριολεκτικά από μία κλωστή.

Ακριβώς μία εβδομάδα πριν από το εορταστικό τριήμερο της Μεγάλης Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας, οι πληρότητες στα ξενοδοχεία και τους ξενώνες της Μακεδονίας και της Θράκης βρίσκονται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα. Οι «προσταγές» της τρόικας και τα άδεια πορτοφόλια έχουν παγώσει την ψυχολογία των περισσοτέρων κατοίκων της Θεσσαλονίκης, που, όπως όλα δείχνουν, θα γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα είτε εντός των τειχών είτε -στην καλύτερη περίπτωση- στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Το καλοκαίρι σε χρήση οι νέες λεωφορειολωρίδες στη Θεσσαλονίκη

Oι επικείμενες τροποποιήσεις του ΚΟΚ περί μεταφοράς αρμοδιότητας για την υλοποίηση και συντήρηση των Ειδικών Λωρίδων Λεωφορείων (ΕΛΛ) από το Υπουργείο στους δήμους της χώρας, καθώς και του νόμου που αφορά στην κατασκευή δημοτικών χώρων στάθμευσης στις πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ανακοινώθηκαν σήμερα Παρασκευή17 Φεβρουαρίου από τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Μαγκριώτη, κατά την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μπουτάρης: -«Τα ψηφίσματα είναι...κωλόχαρτα» Γκιουλέκας: - «Εισαι ένας κωλοτούμπας»

Άνω κάτω έγινε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης από έναν καβγά του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη με τον επικεφαλής της μειοψηφίας Κ. Γκιουλέκα.

Ο δήμαρχος πήρε το λόγο για να απαντήσει στο αίτημα των συμβασιούχων της καθαριότητας να τους δοθούν βεβαιώσεις ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. "Τα ψηφίσματα του δημοτικού συμβουλίου είναι ...κωλόχαρτα" είπε ο Γ.Μπουτάρης ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Θεσσαλονίκη: Η ''μαφία'' των αυτοκινήτων εξεπατούσε απελπισμένους ιδιοκτήτες!

Την εξάρθρωση τετραμελούς σπείρας που εξαπατούσε ιδιοκτήτες πολυτελών αυτοκινήτων, αποσπώντας τα οχήματά τους, εξάρθρωσαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

Ήδη συνελήφθησαν ένας 60χρονος, που φέρεται ως εγκέφαλος του κυκλώματος, ο 28χρονος γιος του και μία 28χρονη από τη Γεωργία,  ενώ αναζητείται ο 64χρονος αδερφός του πρώτου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γιουρόπα Λιγκ : Άντεξε ο "Δικέφαλος"

Σε μία εβδομάδα, στην Τούμπα (23/02), θα παιχτεί η πρόκριση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ουντινέζε, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο "Φρίουλι" (0-0), στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση της φάσης των "32" του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Ιταλοί είχαν την υπεροχή, πίεσαν τους παίκτες του Μπόλονι ωστόσο ο ΠΑΟΚ πλέον κρατάει στα χέρια του την υπόθεση πρόκριση

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Spiegel: Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι «φάρος» για τους Έλληνες πολιτικούς

Ως τον αγαπημένο πολιτικών των Ευρωπαίων παρουσιάζει το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Το γερμανικό περιοδικό πλέκει το εγκώμιο του δημάρχου Θεσσαλονίκης, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία τόσο στις πρωτοποριακές του ιδέες, όσο και στις μεταρρυθμίσεις και μειώσεις δαπανών του δήμου που έχει κάνει.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το Μάιο η 9η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Η 9η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Μαΐου 2012, στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις της Helexpo, με οργανωτές το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ), την Helexpo και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών. «Δεν ετέθη ποτέ θέμα μη διεξαγωγής της Έκθεσης» είπε στο «Βήμα» η διευθύντρια του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου Κατρίν Βελισσάρη καθώς «το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονία - Θράκη 2007-2013 του ΕΣΠΑ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΕΤΠΑ, το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης».
 

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί αυτοκτόνησε με το όπλο του, αστυνομικός των ΜΑΤ

Με το υπηρεσιακό του περίστροφο έδωσε τέλος στη ζωή του λίγο μετά το μεσημέρι αστυνομικός που υπηρετούσε στα ΜΑΤ Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό έχει συγκλονίσει τους συναδέλφους του οι οποίοι τον βρήκαν νεκρό να κείτεται σε λίμνη αίματος και μάλιστα μέσα στο κτίριο της οδού Κατσιμίδη στο κέντρο της πόλης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ισόβια στους διαβολικούς εραστές που σκότωσαν τον ψυχίατρο

Ποινές ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πολυγύρου σε ζευγάρι που κατηγορούνταν για τη στυγερή δολοφονία 58χρονου ψυχίατρου, το Δεκέμβριο του 2010, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για την 29χρονη Κουβανή, πρώην σύζυγο του θύματος, και τον συνομήλικο αρραβωνιαστικό της, οι οποίοι κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι για τις σε βάρος τους αποδιδόμενες πράξεις.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο άτυχος ψυχίατρος βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος έξω από το σταθμευμένο όχημά του, σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Έφερε συνολικά δεκατέσσερα χτυπήματα από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Κατά τη διάρκεια των προανακριτικών και ανακριτικών απολογιών τους, οι δύο κατηγορούμενοι διαφοροποίησαν αρκετές φορές τη στάση τους κι αυτό διότι άλλοτε η γυναίκα αναλάμβανε την ευθύνη της στυγερής πράξης κι άλλοτε ο άντρας.

Τελικά το δικαστήριο στην απόφασή του έκρινε ότι η Κουβανή ήταν αυτή που μαχαίρωσε τον ψυχίατρο κι ότι ο αρραβωνιαστικός της έσπευσε να «αποτελειώσει» το θύμα.

 Είχε προηγηθεί, πάντως, συνάντηση του διαζευγμένου ζευγαριού στο αυτοκίνητο του 58χρονου, όπου καβγάδισαν για το θέμα της επιμέλειας του παιδιού τους.

Ο 29χρονος παρακολουθούσε τη συνάντηση από απόσταση μέσα σε δικό του Ι.Χ. αυτοκίνητο. Η ιατροδικαστική έκθεση έκανε λόγο για πολύ βαθιές μαχαιριές που δέχθηκε το θύμα κι ότι αυτές δεν μπορούσαν να προκληθούν από γυναίκα.

Καστοριά - Φλώρινα: Συλλαλητήρια διαμαρτυρίας για το «τσουχτερό» πετρέλαιο θέρμανσης

Συλλαλητήρια διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι κάτοικοι της Καστοριάς και της Φλώρινας, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στις τις υψηλές τιμές του πετρελαίου, ειδικά στις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, που έχουν πάνω από 40 μέρες να «αγγίξουν» έστω θερμοκρασίες άνω του μηδενός βαθμού Κελσίου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ισόβια κάθειρξη σε πρώην αστυνομικό για τη δολοφονία του κουμπάρου του

Πρώην αστυνομικός καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του 30χρονου κουμπάρου του, τον Αύγουστο του 2004, στην Αριδαία Πέλλας.

Ο 47χρονος κατηγορούμενος, που υπηρετούσε την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, είχε δημιουργήσει σενάριο περί δήθεν απαγωγής του 30χρονου επιχειρηματία από σπείρα Ρώσων κακοποιών, πείθοντάς τον μ’ αυτόν τον τρόπο να του παραδίδει τμηματικά διάφορα χρηματικά ποσά που προορίζονταν για την «προστασία» του.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σύλληψη εργολάβου στην Πτολεμαϊδα για χρέη


Αστυνομικοί συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα διευθύνοντα σύμβουλο κατασκευαστικής εταιρίας, για χρέη ύψους 1.201.402,03 ευρώ.

Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι οφείλει επιπλέον και το ποσό του 1.341.630,37, ως μέλος ομόρρυθμης τεχνικής εταιρίας

Ο θάνατος 56χρονου έδωσε ζωή σε πέντε ανθρώπους

Δώρο ζωής για πέντε άτομα αποτέλεσαν τα όργανα ενός 56χρονου άνδρα που πέθανε από ανακοπή καρδιάς την περασμένη Παρασκευή σε κλινική στη Θεσσαλονίκη. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...