Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Θεσσαλονίκη: Πρόσβαση στην απασχόληση για 90 ανέργους


Πρόγραμμα με στόχο την πρόσβαση 90 ανέργων στην απασχόληση υλοποιείται αυτές τις μέρες από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΤΟΠΣΑ ΕΡΜΗΣ» στην οποία μετέχουν ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (συντονιστής εταίρος), το ΚΕΚ Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ) και η Asset Τεχνολογική. Πρόκειται για το «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Απασχόληση “ΕΡΜΗΣ”» που απευθύνεται σε κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι είναι:
-Άνεργοι (σ.σ. ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις γυναίκες και στους νέους κάτω των 25 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ)

-Νέοι επιστήμονες
-Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ

Το σχέδιο απευθύνεται σε συνολικά 90 ωφελούμενους, οι οποίοι θα προωθηθούν στην απασχόληση και την επιχειρηματικότητα με την: σύσταση Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.), σύσταση νέων επιχειρήσεων (Ατομική, Ο.Ε., Ε.Ε., ΕΠΕ), απόκτηση εργασιακής εμπειρίας (3 μήνες) και πρόσληψη σε επιχειρήσεις της περιοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα από την ιστοσελίδα www.topsa-hermes.gr. Μπορούν δε να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 (ώρες 9:30-14:30), στα γραφεία του Συντονιστή Φορέα: Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, Πλατεία Μοριχόβου 1, Λαδάδικα 5ος όροφος, τηλ. 2310-547887 (Πληροφορίες: Ερμιόνη Ντάσιου, Χρυσούλα Ιωαννίδου, Σμαράγδα Χαϊλαρίδου).



agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...