Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

20 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης χτες το βράδυ στο 20ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, 34χρονος αλλοδαπός και 35χρονος ομογενής και σε ...βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. 


Συγκεκριμένα, νωρίτερα την ίδια ημέρα σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης ο 34χρονος προσέγγισε 65χρονο και του αφαίρεσε ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ και προσωπικά έγγραφα, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που τον ανέμενε ο 35χρονος συνεργός του. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 410 ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε.


Συνελήφθησαν από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ», προχτές το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δύο αλλοδαποί ηλικίας 43 και 19 ετών, οι οποίοι κατείχαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και το χρηματικό ποσό των 285 ευρώ, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου προέκυψε ότι τα παραπάνω αντικείμενα και μέρος του χρηματικού ποσού, είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα από 41χρονη που βρισκόταν σε εστιατόριο.

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, χτες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τρία άτομα ηλικίας 31, 21 και 16 ετών, οι οποίοι μαζί με συνεργό τους, που αναζητείται, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης, την τσάντα 21χρονης αλλοδαπής, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ, κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα.

Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., χτε το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και διέθετε προς πώληση 218 πακέτα τσιγάρα, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Το βράδυ συνελήφθη στον Εύοσμο, 25χρονος, ο οποίος με την απειλή και τη χρήσης βίας, αφαίρεσε από τέσσερα άτομα μικρό χρηματικό ποσό.

Την ίδια ώρα, πάλι στον Εύοσμο, συνελήφθη 29χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν έξι κινητά τηλέφωνα τα οποία αποτελούσαν προϊόντα απομίμησης γνωστής εταιρείας, που δεν έφεραν τον απαραίτητο κωδικό προϊόντος και πέντε πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν τη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου

Κατά το περασμένο 24ωρο συνελήφθησαν από Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ. σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, 4 άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών και άλλα 6 σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...