Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Στο εδώλιο ο «δράκος» που βίασε, κακοποίησε και δολοφόνησε την 34χρονη Ζωή από την Ξάνθη

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καβάλας η εκδίκαση της υπόθεσης της άγριας δολοφονίας της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου στην Ξάνθη τα περασμένα Χριστούγεννα.


Ο κατηγορούμενος Χρήστος Παπάζογλου, ο οποίος έχει ήδη ομολογήσει ότι βίασε, μαχαίρωσε και στη συνέχεια έκαψε το πτώμα της άτυχης Ζωής) αναμένεται, σύμφωνα με το Kavalapress.gr, θα αντιμετωπίσει ενώπιον του δικαστηρίου τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, του βιασμού και της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς ιδιοκτησίας με φωτιά και κλοπή.

Η εκδίκαση της ανθρωποκτονίας της Ζωής Δαλακλίδου αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, «ξυπνώντας» πολύ δυσάρεστες αναμνήσεις από μια υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστή, η άτυχη Ζωή υπέστη βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση (στο σώμα της βρέθηκε και γενετικό υλικό του δράστη), ενώ από τη βιαιότητα του δράστη υπέστη κακώσεις τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι (ουσιαστικά συντριπτικά κατάγματα). Ακόμα, ο δράστης χτύπησε πολύ άγρια τη γυναίκα πριν την κάψει ζωντανή, ενώ στο πάνω μέρος του σώματός της εντοπίστηκαν εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...