Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Συγκλονίζει η 62χρονη τυφλή από τη Θεσσαλονίκη! "Με κλωτσούσαν και με χαστούκιζαν στα μάτια"

​Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της 62χρονης τυφλής από τη Θεσσαλονίκη που πέρασε 12 μήνες φυλακισμένη στο σπίτι της ίδιας της της αδερφής.


Όπως σας είχαμε γράψει και σε προηγούμενη ανάρτηση, η αδερφή της και ένα ακόμα συγγενικό της πρόσωπο την απήγαγαν και την είχαν κλεισμένη επί μήνες σε ένα διαμέρισμα, για να παίρνουν τα λεφτά από τον λογαριασμό της.


Δεν της επέτρεπαν να βγει έξω ή να έχει επαφή με άλλους ανθρώπους και την τάιζαν κάθε τρεις ημέρες σκέτο ρύζι!

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν την αναζήτησαν από την Σχολή Τυφλών.

Με εισαγγελική παραγγελία πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι της αδελφής της, όπου η άτυχη γυναίκα βρέθηκε ταλαιπωρημένη.

Η κυρία Ελένη είχε χάσει 40 κιλά και τα βασανιστήρια ήταν αποτυπωμένα στο πρόσωπό της… Μάλιστα περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλη την φρίκη που βίωσε αυτούς τους 12 μήνες από τα συγγενικά της πρόσωπα που εποφθαλμιούσαν τη σύνταξη αναπηρίας και τα προνοιακά επιδόματα που λάμβανε η τυφλή.

Τη χτυπούσαν με βιαιότητα και της φέρονταν με πολύ άσχημα….

Ένα χρόνο μετά η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τον εφιάλτη που ζούσε καθημερινά κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο διαμερίσματος στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Η άτυχη γυναίκα βρήκε το κουράγιο και μίλησε για το δικό της Γολγοθά.

«Ολοκληρωτική κατεδάφιση της ψυχικής μου υγείας, της ύπαρξης μου και του σώματός μου… Κλωτσιές, χαστούκια στα μάτια και στο κεφάλι…» σημείωσε η ίδια.

Δείτε τι είπε στην κάμερα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV100.

Πηγή: thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...