Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Την ανάκληση των απολύσεων στη ΣΕΚΑΠ ζητά ο Σύλλογος Τριτέκνων

Να ανακαλέσει τις απολύσεις, και δη τις απολύσεις τριτέκνων, ζητά από τη διοίκηση της ΣΕΚΑΠ ο Σύλλογος Τριτέκνων Ξάνθης, ο οποίος σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για πράξεις μη αποδεκτές από την κοινωνία.


«Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Ξάνθης " Ο Άγιος Στυλιανός" από την ίδρυση του, σκοπός του είναι να στηρίζει την Πολυμελή Τρίτεκνοι οικογένεια για οποιοδήποτε πρόβλημα . 


Το τελευταίο διάστημα πλήττεται από ανεργία, υψηλή Φορολογία» αναφέρει ο Σύλλογος, εξηγώντας πως «καθημερινά ανακαλύπτουμε το κλείσιμο ιδιωτικών εταιριών ή περικοπές και απολύσεις προσωπικού ή μείωση μισθού. Με έκπληξη ο Σύλλογος μας διαπιστώνει την συστηματική απόλυση τριτέκνων οικογενειών από την ΣΕΚΑΠ Ξάνθης. Δεν συμφωνούμε με οποιαδήποτε απόλυση συμπολιτών μας και κυρίως με απολύσεις τριτέκνων, πολυτέκνων, οι οποίοι έχουν αυξημένες υποχρεώσεις και θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα επιβίωσης , το οποίο φυσικά δεν είναι αποδεκτό κοινωνικά.

Ο Σύλλογος μας συμπαρίσταται σε όλους τους απολυμένους και καλεί την διοίκηση της ΣΕΚΑΠ να ανακαλέσει τις απολύσεις τριτέκνων πολυμελών οικογενειών».

thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...