Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Σέρρες: Την έσπρωξε στον γκρεμό επειδή διαφώνησαν

Ενας 62χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της δολοφονίας 52χρονης, τον περασμένο Μάιο, σε ορεινή δασική περιοχή του όρους Μπέλλες Σερρών.


Συνελήφθη κατόπιν εντάλματος σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια Σερρών.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε με τη δήλωση εξαφάνισης της γυναίκας στις 28 Μαϊου, από συγγενικό της πρόσωπο, στο Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.


Πρόσφατα, μετά και από έρευνες τηλεοπτικής εκπομπής, μάρτυρες κατέθεσαν ότι είδαν τη γυναίκα να επιβιβάζεται στο ΙΧ του 62χρονου.

Οπως προέκυψε, απογευματινές ώρες της 26ης Μαϊου, ο συλληφθείς, ύστερα από διαπληκτισμό που είχε με την 52χρονη για προσωπικούς λόγους, την έσπρωξε σε γκρεμό από μεγάλο ύψος.

Επειτα από υπόδειξη του 62χρονου, με τη συνδρομή και της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών του Πυροσβεστικού Σώματος, εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά και ευρήματα, τα οποία θα αποσταλούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης και στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.

Στο σημείο κλήθηκε και μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για την εξερεύνηση του χώρου.

Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...