Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ευχαριστούμε Που Ενοχλείτε

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η ΜΚΟ «Παιδιά Εν Δράσει» οργανώνει την πιο ανατρεπτική, δημιουργική κι ενοχλητική γιορτή δρόμου στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η αγαπημένη γιορτή των νέων αναδεικνύει αυτήν τη φορά το θέμα των πρώην στρατοπέδων της πόλης, που χρόνια τώρα δεν έχουν αποδοθεί στις τοπικές κοινωνίες και παραμένουν εγκαταλελειμμένα. Αυτοί οι τελευταίοι ελεύθεροι χώροι πρέπει ν' αξιοποιηθούν προς όφελός μας. Είναι χρέος μας, λοιπόν, να τους προστατεύσουμε από κάθε είδους εκμετάλλευση και να υποστηρίξουμε τη μετατροπή τους σε χώρους πράσινου και κοινωνικής συναναστροφής.

 Έτσι, η νεανική διοργάνωση μετατρέπει για δύο ημέρες, 
στις 12 και 13 Ιουνίου, το πρώην στρατόπεδο του Παύλου Μελά σε κοιτίδα πολιτισμού και δημιουργικότητας. Μουσικά συγκροτήματα, παραστάσεις με μαριονέτες, εκθέσεις φωτογραφίας και εικαστικών, θέατρο δρόμου, τσίρκο, επιδείξεις skate και BMX, capoeira, visuals, graffiti, perfomances, video προβολές και χορός είναι μερικά... παραμυθένια events που λαμβάνουν χώρα σ' αυτήν την ανατρεπτική γιορτή δρόμου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310 552655 & 6974586745
Όσοι καλλιτέχνες θέλουν να συμμετάσχουν στη γιορτή της νεολαίας και της πόλης μπορούν να μας γράψουν (συμπεριλαμβάνοντας μία μικρή περιγραφή)
olga@kidsinaction.gr olga@kidsinaction.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript, για να τη δείτε. (θεατρικές ομάδες, ομάδες χορού, άλλες καλλιτεχνικές ομάδες, μη κυβερνητικές οργανώσεις) τηλ.6977339692
stelios@kidsinaction.gr stelios@kidsinaction.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript, για να τη δείτε. (μουσικά συγκροτήματα, DJ, μουσική)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...