Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ο απολογισμός δεν «έφερε» την υποψηφιότητα Παπαγεωργόπουλου

«Υπερήφανος» για το έργο του, αλλά... «κουμπωμένος» ως προς την υποψηφιότητά του, εμφανίσθηκε στην καθιερωμένη εκδήλωση πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Την ερχόμενη Τετάρτη καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση τη δημοτική του ομάδα και μετά θα ανακοινώσει τις αποφάσεις σε συνέντευξη Τύπου. Η δήλωσή του, πως «πρέπει να διασφαλιστεί η συνέχιση του έργου της παράταξης», προϊδεάζει ότι πιθανότατα θ' ανακοινώσει γι' άλλη μια φορά τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου.
Αφού αναφέρθηκε στο νέο δημαρχιακό μέγαρο, στην ανάπλαση της νέας παραλίας, στο πολιτιστικό κέντρο, το κολυμβητήριο της Τούμπας και το αναπαλαιωμένο παραδοσιακό της οδού Αναγεννήσεως, τόνισε ότι "είναι έτοιμες δέκα μεγάλες παρεμβάσεις". Αναφέρθηκε μάλιστα στα σχέδιά του, για τη δημιουργία τριών μαρίνων στην παραλία, τη λειτουργία επιχειρηματικού πάρκου στους Λαχανόκηπους, βοτανικού κήπου στην Ευαγγελίστρια, "πλέγμα" ποδηλατοδρόμων και πάρκινγκ, ανάπτυξη πρασίνου και αθλητικών χώρων στη Νέα Ελβετία.
Στην παρουσίαση του απολογισμού δεν παρέστησαν οι δημοτικές παρατάξεις "Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη" του Γιάννη Μπουτάρη, του μόνου μέχρι στιγμής που έχει ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του, "Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια" με επικεφαλής τη Χρύσα Αράπογλου και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, δηλώνοντας ότι "πρόκειται για προεκλογική φιέστα του δημάρχου".
Μάλιστα, την ώρα που ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος παρουσίαζε τον απολογισμό στην αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, εκπρόσωποι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ανάρτησαν απ έξω πανό με το σύνθημα: "Οι απολογισμοί τελείωσαν - Αρχίζουν οι απολογίες. Κύριε δήμαρχε, να μην σας κρατάμε άλλο!"
Αντιθέτως, στην αίθουσα παρέμειναν οι Αγάπιος Σαχίνης (ΚΚΕ) και Θωμάς Ακριβόπουλος, που άσκησαν έντονη κριτική στη διοίκηση του δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...