Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Αυθαίρετο φεύγει ... παιδική χαρά έρχεται


Παιδική χαρά θα γίνει στη θέση αυθαιρέτου που κατεδάφισε σήμερα, ο δήμος της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη. Μετά την κατεδάφιση των τριών αυθαίρετων κτισμάτων στην περιοχή των Αμπελώνων και τον καθαρισμό τεσσάρων δημοτικών οικοπέδων στην περιοχή της Νικόπολης (συνολικής έκτασης 16.337 τετραγωνικών μέτρων), ο δήμος Σταυρούπολης συνεχισε τις κατεδαφίσεις.

Η τεχνική υπηρεσία του γκρέμισε ένα αυθαίρετο οίκημα στη συμβολή των οδών Παλαιολόγου και Εθνικής Αντιστάσεως, στη Νικόπολη. Το δημοτικό οικόπεδο, 700 περίπου τετραγωνικών μέτρων, είναι χαρακτηρισμένο ως παιδική χαρά. Βρίσκεται μάλιστα, σε σημείο από τα πλέον πυκνοδομημένα, με ελάχιστους γύρω ελεύθερους χώρους.

"Δεν είναι δυνατό, ιδιώτες να καταλαμβάνουν αυθαίρετα εκτάσεις που σχεδιάζονται για το κοινό συμφέρον των πολιτών. Με τις κατεδαφίσεις αυτές όχι μόνο φροντίζουμε προβλήματα που αντιμετώπιζε ο δήμος για χρόνια, αλλά και στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε κάθε επίδοξο καταπατητή, ότι δε θυσιάζουμε κανένα δημοτικό ή ελεύθερο χώρο που ανήκει δικαιωματικά στους κατοίκους αυτής της περιοχής", δήλωσε ο δήμαρχος Σάββας Σερασίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...