Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

«Ψάρευε» ανήλικες στο facebook


Ανήλικα κορίτσια τα οποία στη συνέχεια έπειθε να κάνουν γυμνή φωτογράφιση «ψάρευε» στο facebook 32χρονος ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Βέροιας.
Οπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές αρχές ο δράστης συνελήφθη στα Εσώβαλτα Πέλλας, έπειτα από έρευνα στο αυτοκίνητο του όπου βρέθηκε μία φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB), η οποία περιείχε γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες δύο 16χρονων κοριτσιών. «Από την προανάκριση προέκυψε ότι έβρισκε και προσέγγιζε τις παθούσες μέσω διαδικτύου και ειδικότερα με τη χρήση συγκεκριμένου ψευδωνύμου, σε λογαριασμό που διατηρούσε ο ίδιος στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com, όπου είχαν ανταποκριθεί θετικά σε αίτημα φιλίας του άνω των 1.500 κοριτσιών» αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.
Μάλιστα ο 32χρονος προσποιούνταν ότι ήταν φωτογράφος πρακτορείου φωτομοντέλων με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποσχόμενος υψηλή χρηματική αμοιβή, παραπλανούσε τις ανήλικες τις οποίες φωτογράφιζε γυμνές ενώ σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. τις έπειθε και ερχόταν σε ερωτική επαφή μαζί τους.
Σε έρευνες που έγιναν σε αποθήκη, που είχε μετατρέψει ο ίδιος σε πρόχειρο στούντιο φωτογράφησης και στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις φωτογραφικές μηχανές, μία ψηφιακή βιντεοκάμερα, και δύο άλμπουμ, που περιείχαν συνολικά 155 γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες κοριτσιών και γυναικών. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ο 32χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...