Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Η επιστροφή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στη Θεσσαλονίκη

«Θέλω σιγά σιγά να γυρίζω πίσω», αποκάλυψε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και δεν επρόκειτο για ατάκα επιθωρησιακού χαρακτήρα - δάνειο από κάποιο σκετς των «Αγαμων Θυτών». Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει κόψει ειστήριο διαρκείας για Θεσσαλονίκη, αυτήν τουλάχιστον τη σεζόν, αφού αναλαμβάνει κυριολεκτικά και μεταφορικά, επάνω και κάτω από το σανίδι, το ρόλο... εκπαιδευτή.

Επί σκηνής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ετοιμάζεται να υποδυθεί τον Πετρούκιο και η αποστολή του είναι να τιθασεύσει τη «στρίγκλα» και να την κάνει «αρνάκι» στο δημοφιλές σεξπιρικό έργο, με συμπρωταγωνίστρια τη Δήμητρα Ματσούκα, που θα ανεβεί στο Βασιλικό Θέατρο.

Ο γνωστός ηθοποιός αναλαμβάνει, όμως, και καθήκοντα διευθυντή σε ιδιωτική σχολή θεάτρου στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι «είμαι από αυτούς που δούλεψαν περίπου 15 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια κατέβηκαν στην Αθήνα. Χαίρομαι που επιστρέφω στα παλιά λημέρια -είμαι και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του ΚΘΒΕ. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι σκέφτομαι σιγά σιγά να επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη, απ' όπου ξεκίνησα, και η χρονιά αυτή είναι ένα καλό ξεκίνημα. Και θα προσπαθήσω να δαμάσω τους σπουδαστές στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή ''Σύγχρονο Θέατρο Βασίλης Διαμαντόπουλος'', όπως ο Πετρούκιος».  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...