Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Συνάντηση Μπουτάρη - Διαμαντοπούλου για την σχολική στέγη

Από συνέντευξη με την Άννα Διαμαντοπούλου.Image via WikipediaΗ υπουργός παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου ήταν η πρώτη, από κυβερνητικούς αξιωματούχους στην Αθήνα, που επισκέφθηκε, για θέματα της πόλης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Η σχολική στέγη, που η έλλειψη της φέρνει διπλοβάρδια σε ποσοστό άνω του 20% ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν.

Η υπουργός έθεσε υπόψιν του νέου δημάρχου στοιχεία του ΟΣΚ με δεσμευμένους, για σχολική στέγη, χώρους και το βαθμό διαδικασιών που έχουν γίνει για τον καθένα απ αυτούς.

Οι θρησκευτικές κοινότητες, το κεφάλαιο της δια βίου μάθησης με την επαγγελματική κατάρτηση που με τον " Καλλικράτη" πέρασαν στην αρμοδιότητα των δήμων, ήταν μέσα στα θέματα που συζητήθηκαν.

"Σημειολογικά η πρώτη συνάντηση έγινε με την κα Διαμαντοπούλου γιατί η Θεσσαλονίκη είναι φοιτητούπολη, με τα δύο πανεπιστήμια και το ΤΕΙ και γιατί η σχολική στέγη είναι ένα μεγάλο πρόβλημα", δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης μετά τη συνάντηση.

Σήμερα ο Γιάννης Μπουτάρης θα είναι παρών στη συνάντηση του πρωθυπουργού γιώργου Παπανδρέου με τους νεοεκλεγέντες δημάρχους που είχαν το χρίσμα η την στσήριξη του ΠΑΣΟΚ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...