Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Οι “YOUR HAND IN MINE” και το“Every night dreams”

Overview of a piano accordion. Left to right: ...Image via WikipediaΤο Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010, στις 20.30 το βράδυ οι “Your Hand in Mine” ερμηνεύουν στο Αμφιθέατρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης μουσικές από το τελευταίο τους κινηματογραφικό άλμπουμ με τίτλο «Every Νight Dreams», καθώς και κομμάτια από το νέο τους δίσκο που μόλις ηχογράφησαν. Η εκδήλωση εντάσσεται στις μουσικές εκδηλώσεις του Μουσείου καθώς και στις παράλληλες εκδηλώσεις του 51ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Οι δύο 26χρονοι μουσικοί από τη Θεσσαλονίκη Μάνος Μυλωνάκης (wurlitzer piano, melodica, toy piano, ukulele, accordion, programming) και Γιώργος Παπαδόπουλος (toy synth, mandolin, glockenspiel, zither, rythms) συνεργάζονται από το 2006. Η μουσική τους έχει τη χροιά νεορομαντικής μουσικής δωματίου. Έχουν εμφανιστεί ήδη με επιτυχία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας (ενδεικτικά: στο Μύλο της Θεσσαλονίκης, στο Μουσείο Μπενάκη, στον Ιανό Αθηνών, σε αίθουσες στην Πάτρα, στο 48ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα κ.α.). Κυκλοφορούν ήδη 7 δίσκοι τους.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από χορηγό μέλος του ΜΜΣΤ.

Εισιτήρια προς 15 €, φοιτητικά 5 €, θα πωλούνται στην είσοδο του ΜΜΣΤ την ημέρα της συναυλίας από τις 11.00 το πρωί έως την ώρα της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...