Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Τιμητική εκδήλωση για τον απερχόμενο δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Τον απερχόμενο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο τίμησε η Διοικούσα Επιτροπή νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. για την δωδεκαετή προσφορά του στην πόλη, από τη θέση του δημάρχου.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, του απένειμε αναμνηστική πλακέτα και σημείωσε ότι πρόκειται για μια εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης για τον Β. Παπαγεωργόπουλο.

Το λόγο πήραν οι πρώην πρόεδροι της Διοικούσας Επιτροπής Νίκος Βακάλης, Βάκης Φραντζής και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο κ. Βακάλης είπε ότι ο Β. Παπαγεωργόπουλος έγραψε ιστορία στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο κ. Φραντζής τον χαρακτήρισε μαχητή της παράταξης της Ν.Δ., που ποτέ δεν κατέθεσε την κομματική του ταυτότητα και πρόσθεσε ότι γνωρίζει σε βάθος τα θέματα της πόλης.

Ο κ. Ψωμιάδης επισήμανε ότι ο κ. Παπαγεωργόπουλος κέρδισε όλες τις μάχες που έδωσε και είναι άδικο κάποιοι να τον χτυπάνε απάνθρωπα. Είπε, ακόμα, ότι σε αυτόν οφείλει το ότι βρίσκεται στο πολιτικό προσκήνιο διότι τον είχε προτρέψει να θέσει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος.
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος υπογράμμμισε ότι αισθάνεται ευτυχής διότι έβαλε τη σφραγίδα του σε μικρά και μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Γιάννης Ιωαννίδης, Σταύρος Καλαφάτης, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης και μέλη της Δ.Ε. της Ν.Δ.

O κ. Παπαγεωργόπουλος σε δηλώσεις του τονίζει ότι:

"Ο κ.Μπουτάρης γνωρίζει ότι η απόφαση της Κυβέρνησης να απαγορευθεί εδώ και μήνες στον Δήμο Θεσσαλονίκης να επισκευάζει τα απορριμματοφόρα του και σε εξωτερικά συνεργεία εκκριθεί ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ από την Επιτροπή του άρθρου 152!

Γνωρίζει επίσης ότι η Κυβέρνηση ακόμη μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ το αποτέλεσμα του διαγωνισμού που διεξήγαγε ο Δήμος Θεσσαλονίκης για την επιλογή εξωτερικών συνεργείων, εμποδίζοντας με τον τρόπο αυτόν την επισκευή των 35 από τα 68 απορριμματοφόρα του Δήμου Θεσσαλονίκης!

Αντί λοιπόν ο κ.Μπουτάρης να επιτεθεί στην Κυβέρνηση, επιτίθεται στον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο!

Τόσο δεσμευμένος αισθάνεται απέναντι στη σημερινή Κυβέρνηση;

Ήταν πράγματι ο Κυβερνητικός υποψήφιος στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές, αλλά θα πρέπει να αντιληφθεί ότι οι εκλογές τελείωσαν και ότι τώρα θα πρέπει να προτάσσει το συμφέρον της πόλης μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...