Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Β. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: "Η Κυβέρνηση αποφάσισε να αφήσει τον Δήμο έξω από την «περαίωση» για καθαρά για λόγους πολιτικούς!

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ σε δηλώσεις του τονίζει: "Κατήγγειλα προ εβδομάδος, πρώτον ότι η Κυβέρνηση τον προηγούμενο Ιούνιο χαρακτήρισε τον Δ.Θ. «επιτηδευματία» για να προσθέσει στα 7,2 εκ. € της υπεξαίρεσης και 15 εκ. € πρόστιμα και προσαυξήσεις και για να… δεσμεύσει τα χρήματα του Δ.Θ. σε όλες τις τράπεζες της χώρας και δεύτερον ότι προ εβδομάδος η ίδια Κυβέρνηση χαρακτήρισε τον Δ.Θ. ως «ΜΗ επιτηδευματία», για να Μη υπαχθεί στις ευεργετικές διατάξεις της «περαίωσης», στην ολοκληρωτική δηλαδή διαγραφή των προστίμων και των προσαυξήσεων και τον διακανονισμό της βασικής οφειλής σε πολλές μηνιαίες δόσεις και στην εξαφάνιση δηλαδή οποιουδήποτε προβλήματος για τον Δ.Θ.!…Ζητήσαμε εξηγήσεις από την Θ΄ Δ.Ο.Υ. και μας έστειλε δύο έγγραφα, από τα οποία φαίνεται ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση την Θεσσαλονίκη!1ο έγγραφο: Χαρακτηρίζει η Θ΄ Δ.Ο.Υ. τον Δ.Θ. ως «ΜΗ επιτηδευματία» για να μη μπει στην ευεργετική ρύθμιση!
2ο έγγραφο: Αποκαλύπτεται ότι η απόφαση για τον αποκλεισμό του Δ.Θ. από την ευεργετική ρύθμιση, ήταν Κυβερνητική απόφαση και όχι απόφαση των Οικονομικών Υπηρεσιών!…
Συγκεκριμένα στην απάντηση της η Θ΄ Δ.Ο.Υ. αναγράφει : « Σε συνέχεια του παραπάνω εγγράφου μας, σας γνωρίζουμε ότι τη μη υπαγωγή σας στις διατάξεις του Ν.3888/10 μας την γνωστοποίησε ο τμηματάρχης Υ.Ο. κος ΛΙΑΚΟΣ στη συνάντηση που είχαμε την 25/10/10 στο ΠΕΚ Θεσσαλονίκης, παρουσία του Υφυπουργού κου ΚΟΥΣΕΛΑ και στις μετέπειτα τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαμε. Γραπτή απάντηση στο από 20/10/10 ερώτημά μας μέχρι σήμερα δεν υπάρχει».Αυτή είναι η αλήθεια!Η Κυβέρνηση δια του Υφυπουργού κου Κουσελά αποφάσισε να αφήσει τον Δ.Θ. έξω από την «περαίωση» καθαρά για λόγους πολιτικούς!Για να φαίνεται ότι είναι χρεωμένος!…Για να συνεχίσουν τα πολιτικά παιχνίδια εις βάρος των Θεσσαλονικέων"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...