Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε συμμορία αλλοδαπών ανηλίκων

Συμμορία 5 αλλοδαπών ανηλίκων ''στρατοπέδευε'' σε δρόμους και έκανε άγριες επιθέσεις σε διερχόμενους μαθητές - Οι 4 έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας...

Οι 4 ανήλικοι δράστες (3 αλλοδαποί 1 ημεδαπός), ηλικίας από 15 ως 17 ετών, έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για «Ληστεία κατά Συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες, με τη συνδρομή πέμπτου συνομήλικου συνεργού τους που αναζητείται, πλησίασαν το βράδυ του Σαββάτου (12-03-2011) τρεις νεαρούς και αφού τους ξυλοκόπησαν τους απέσπασαν ένα κινητό τηλέφωνο και 22€ που είχαν στην τσέπη τους.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι, οι ίδιοι ανήλικοι, δύο μέρες νωρίτερα (10-03-2011), στη διασταύρωση των οδών Μακεδονομάχων και Μπότσαρη, αφαίρεσαν από 15χρονο ημεδαπό, επίσης το κινητό του τηλέφωνο.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαιν 10 συνολικά κινητά τηλέφωνα, η προέλευση των οποίων ερευνάται. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης...

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2011/03/blog-post_6058.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...