Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Δεν αποφυλακίζεται ο Μ. Λεμούσιας

Αρνητικός στο αίτημα του πρώην γενικού γραμματέα του δήμου Θεσσαλονίκης Μιχάλη Λεμούσια για αναστολή της προφυλάκισης, εμφανίστηκε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, Λάμπρος Τσόγκας, ο οποίος εισηγήθηκε τη διατήρηση του μέτρου της προσωρινής κράτησης.

Ο κ. Λεμούσιας, αναμένει την καθοριστική εξέταση κατ'αντιπαράσταση με τον πρώην υπάλληλο της Ταμειακής Υπηρεσίας του δήμου και προσωρινά κρατούμενο για την ίδια υπόθεση Παναγιώτη Σαξώνη.

Ο στενός συνεργάτης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου – ο εξ απορρήτων όπως λένε κάποιοι του τέως δημάρχου – μόλις έμαθε  ότι ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του προσπάθησε να πηδήξει από το 2ο όροφο του δικαστικού μεγάρου.

Ευτυχώς για τον ίδιο οι αστυνομικοί που τον φρουρούσαν τον σταμάτησαν εγκαίρως αποτρέποντάς τον να κάνει το απονενοημένο βήμα…
Ο πρώην γενικός γραμματέας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ήδη τον έχει εξετάσει ψυχίατρος.

Θυμίζουμε πως ο Μ. Λεμούσιας προφυλακίστηκε για τη υπεξαίρεση – μαμούθ στο δήμο Θεσσαλονίκης, που ξεπερνά τα 50 εκ.ευρώ και είναι ο δεύτερος κατηγορούμενος μετά τον πρώην ταμία Π. Σαξόνη που πήρε το δρόμο για τις φυλακές…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...