Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Γεμάτη σκουπίδια και πάλι η Θεσσαλονίκη

Αποχή κήρυξαν από την εργασία τους οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Θεσσαλονίκης επειδή η διοίκηση έχει να πληρώσει έξι μήνες περίπου τις υπερωρίες των εργαζομένων. Αποτέλεσμα, η Θεσσαλονίκη στο πιο ζεστό διήμερό της να γεμίσει σκουπίδια και η κατάσταση να είναι αφόρητη.

Την Δευτέρα οι εργαζόμενοι θα συναντηθούν με το δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, για να λυθεί το πρόβλημα ενώ έχουν οργανώσει παράσταση διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΔΘ

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Θ. σε συνεδρίασή του την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 αποφάσισε:

- Να κηρύξει αποχή από την εργασία για το Σ/Κ 18/19 Ιουνίου 2011 στο τμήμα της αποκομιδής και στο μηχανουργείο, αφού έλαβε υπόψη και της απόφασης των συνελεύσεων των εργαζομένων για κινητοποιήσεις στους συγκεκριμένους χώρους.
- Να συναντηθεί με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα το πρωί για το θέμα των απλήρωτων δεδουλευμένων σε μια σειρά υπηρεσιών του Δήμου (καθαριότητα, δημοτική αστυνομία, κοιμητήρια, σχολικοί φύλακες )
- Να πραγματοποιηθεί μαζική παράσταση των εργαζομένων στο Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011 στις 17: 00 μ.μ.
- Καλούμε όλους τους εργαζομένους του Δήμου να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις, να απαιτήσουμε να πληρωθούμε τα δεδουλευμένα βαρδιών, νυχτερινών, εργασίας τα Σ/Κ.
http://spnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...