Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Μεγαλώνει το Aris Golden Club

Η δεύτερη συνάντηση του Aris Golden Club συνδυάστηκε με αυξημένη προσέλευση που αποτελεί ενθαρρυντικό μήνυμα για την οικονομική στήριξη στην ΚΑΕ Άρης.

Η αυξημένη προσέλευση που υπήρξε στην δεύτερη συνάντηση του Aris Golden Club ήταν σίγουρα το πιο ενθαρρυντικό μήνυμα για την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης.

Κι αυτό γιατί όπως είχε ξεκαθαρίσει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, στην συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει αποτελεί στόχο το Aris Golden Club να μπορέσει να αποτελέσει τον βασικό χρηματοδότη της ΚΑΕ Άρης.

Στην διάρκεια της χθεσινής συνάντησης που τη φορά αυτή σε αντίθεση με μία εβδομάδα πριν στην πρώτη έγινε με κλειστές τις πόρτες έδωσαν το παρών περισσότερα από 15 νέα πρόσωπα.

Σε ένα δείγμα της συνέχειας της ανταπόκρισης που έχει παρουσιάζει το νέο εγχείρημα οικονομικής στήριξης της ΚΑΕ Άρης με αυτό που απομένει από εδώ και στο εξής είναι να υπάρξει και η εισροή χρημάτων.

Αυτών που θα επιτρέψουνε την συνέχεια της επίτευξης των διακανονισμών που ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι με τον Χρήστο Ταπούτο και έπεται συνέχεια με τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που υπάρχουνε προς τρίτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...