Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Νέα επιστολή Παπαγεωργόπουλου: Με κρατούν στη φυλακή γιατί με φοβούνται


Νέα κραυγή απόγνωσης από τον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, ο οποίος σε κείμενο που ανέβασε στο προσωπικό του μπλογκ επιτίθεται σε εφημερίδα της πόλης, η οποία τον κατηγορεί ότι άφησε οφειλές ύψους περίπου 39 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος πάντως κλείνοντας την επιστολή του γράφει: «Γιατί τόσος φόβος;».

Η εφημερίδα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», σύμφωνα με την ανάρτηση του πρώην δημάρχου στο έντυπο της Δευτέρας έγραφε στο πρωτοσέλιδο: «ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ», ενώ στη συνέχεια υποστηρίζει πως «σήμερα οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης που αφορούν σε απαλλοτριώσεις ανέρχονται στο ύψος των 38.939.542,64 €», κατηγορώντας τον κ. Παπαγεωργόπουλο.

Ο έγκλειστος πρώην δήμαρχος, υποστηρίζει πως το παράδειγμα το οποίο αναφέρει η εφημερίδα είναι του 1989, δέκα χρόνια πριν εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:

«Θέλω να αποταθώ στους Θεσσαλονικείς και να τους πω ότι από τα 38.939.542,64 € που αναφέρονται στο δημοσίευμα ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΜΟΥ!
Θέλω να καλέσω την σημερινή Διοίκηση του Δήμου να δώσει άμεσα στην δημοσιότητα τους αριθμούς των αποφάσεων για απαλλοτριώσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για να αντιληφθούν οι πάντες τι σημαίνει «ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ» !
Θέλω να καλέσω την «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» να διεξαγάγει έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα και εάν πράγματι από τα 38.939.542,64 € ούτε ένα ευρώ δεν οφείλεται στις Διοικήσεις μου, να το αναφέρει στην πρώτη σελίδα με τα ίδια στοιχεία στο φύλλο της ερχόμενης Δευτέρας!
Θέλω να εκφράσω την η απορία μου: Γιατί τόσος φόβος;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...