Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Κωλοτούμπα Τζιτζικώστα: Δημοκρατικό κόμμα το ΠΑΣΟΚ

Με νέα ανακοίνωση του, το μεσημέρι της Κυριακής, κι αφού προηγουμένως τον είχε “αδειάσει″ η κυβέρνηση και τον είχαν αποδοκίμασαν όλα τα κόμματα, ο Απ.Τζιτζικώστας αναγνώρισε ότι το παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν «ατυχές και λανθασμένο» και πρόσθεσε:

«Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ότι μπορεί να γίνει παραλληλισμός του δημοκρατικού αυτού κόμματος με τη Χρυσή Αυγή. Λυπάμαι για το ζήτημα που δημιουργήθηκε».

Αναφερόμενος στην παρέλαση τόνισε: “Στην αυριανή παρέλαση έχουμε όλοι χρέος να παρευρεθούμε για να τιμήσουμε τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την πατρίδα μας και να γιορτάσουμε ενωμένοι τη νίκη κατά του φασισμού και του ναζισμού“. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή, το μεσημέρι της Κυριακής, στον Τζιτζικώστα να ανασκευάσει άμεσα τις απαράδεκτες και ανόητες δηλώσεις του για το ΠΑΣΟΚ, διαφορετικά θα τον διέγραφε από τη ΝΔ.

Το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Η προκλητική στάση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και εκλεκτού της ΝΔ, κ. Τζιτζικώστα δεν έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία. Εντάσσεται σε μια σειρά αντίστοιχων “ατοπημάτων” από στελέχη της ΝΔ, που εδώ και καιρό είχαν ως στόχο να ξεπλύνουν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Η σιωπηρή στάση ανοχής που κρατά η κατά τα άλλα λαλίστατη ΝΔ, καθώς και η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου που χαρακτηρίζει απλώς “γκάφα” την απαράδεκτη στάση του κ. Τζιτζικώστα, δείχνουν ότι οι ακροδεξιοί θύλακες εντός του κυβερνητικού κόμματος καλά κρατούν», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
- See more at: http://www.kentrinews.gr/?p=10377#sthash.dTxjNZi3.dpuf
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...