Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

«Trio με φλάουτο, άρπα, βιόλα»

Το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Αρχιτεκτονικής και Βιομηχανικού Σχεδιασμού ακολουθώντας την πολύπλευρη καλλιτεχνική του παρουσία συνεχίζει για 5η χρονιά τις μουσικές του εκδηλώσεις. Πρόθεσή των φίλων του Μουσείου η διεύρυνση των εκδηλώσεων αυτών στην πόλη μας με συναυλίες που διαφέρουν από τις παραδοσιακές διοργανώσεις ως προς τη σύνθεση των μουσικών συνόλων ή και των έργων που παρουσιάζονται.

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 στις 11.30 το πρωί στο Αμφιθέατρο του Μουσείου πραγματοποιείται Μουσικό Ματινέ με το καταξιωμένο Trio: Νίκος Νικόπουλος – φλάουτο, Γωγώ Ξαγαρά – άρπα και Αγγέλα Γιαννάκη – βιόλα.


Ο Ν. Νικόπουλος κατέχει την θέση Α’ κορυφαίου στην Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η Αγγέλα Γιαννάκη είναι Α’ κορυφαία στις βιόλες στην ίδια ορχήστρα, η Γωγώ Ξαγαρά είναι η Α’ κορυφαία άρπα στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Και οι τρεις τους έχουν συνεργαστεί με διάσημους μουσικούς και έχουν επανειλημμένα εμφανιστεί ως σολίστ με ορχήστρες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Στη συναυλία θα ερμηνεύσουν έργα των Jolivet, Debussy και Jean-Philippe Rameau.
Εισιτήρια 15 ευρώ, φοιτητικά 5 ευρώ πωλούνται στο Art Shop στην είσοδο του Μουσείου (εντός της ΔΕΘ) από Τετάρτη 26 Ιανουαρίου


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΕΓΝΑΤΙΑ 154 (ΔΕΘ-HELEXPO) 546 36 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Τ.: 2310 240002 , 2310 281212 Τ + F: 2310 281567
E: mmcart@mmca.org.gr Site: http://www.mmca.org.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...