Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Μπουτάρης: Το ΚΚΕ κάνει μαγκιές. Είναι ανήθικο και παράνομο

Σε σήριαλ με πολλά επεισόδια εξελίσσεται ο «πόλεμος» μεταξύ ΚΚΕ και Γιάννη Μπουτάρη σχετικά με την προεκλογική συγκέντρωση που διοργανώνει απόψε στην πλατεία Αριστοτέλους το Κομμουνιστικό κόμμα παρά την αντίθεση του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Μπουτάρης χαρακτήρισε ανήθικη και παράνομη την απόφαση του ΚΚΕ να πραγματοποιήσει τη σημερινή του προεκλογική εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους, παρότι το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να απαγορεύσει κάθε κομματική εκδήλωση στην πλατεία.

«Το ΚΚΕ κάνει μαγκιές, αγνοώντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκτός από παράνομο είναι και ανήθικο», τόνισε ο κ. Μπουτάρης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως ο δήμος δεν θα στείλει την αστυνομία στον χώρο, όπως αναφέρει το parapolitika.gr

Απαντώντας στον επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» και υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, Σωτήρη Ζαριανόπουλο, ο δήμαρχος τόνισε ότι η πόλη δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. «Δεν σέβεστε την απόφαση του ΔΣ. Αν δεν σας αρέσει το σύστημα, τραβήξτε στα βουνά», επεσήμανε.

Νωρίτερα ο κ. Ζαριανόπουλος επεσήμανε πως η απόφαση για απαγόρευση πραγματοποίησης προεκλογικών συγκεντρώσεων στην πλατεία Αριστοτέλους δεν έχει καμία αξία για τον λαό του ΚΚΕ. «Ελάτε σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους να δείτε την αξία των αποφάσεών σας», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ, σχολιάζοντας το σχόλιο του δημάρχου ότι το ΚΚΕ του φέρνει ναυτία, επεσήμανε ότι «ο Μπουτάρης λέει ανοησίες και βλακείες. Το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να βάλει τέρμα στην επικοινωνιακή τακτική που ακολουθεί. Τέρμα οι ανοησίες Μπουτάρη. Δεν είναι η πόλη δικιά σου».

Το πούλμαν ήταν γεμάτο μαθητές και ο οδηγός ήταν μεθυσμένος

Ασυνείδητος οδηγός λεωφορείου μετέφερε 39 μαθητές από το 3ο γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης έχοντας καταναλώσει νωρίτερα αρκετό αλκοόλ.

Ο οδηγός πιάστηκε στα πράσα από τους άντρες της Τροχαίας, οι οποίοι τον σταμάτησαν για έλεγχο και του έκαναν αλκοτέστ. Μόλις οι αστυνομικοί είδαν πως ο οδηγός έχει πιει λίγο παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια ακινητοποίησαν το λεωφορείο .

Ο οδηγός συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης ασφαλούς συγκοινωνιών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης.

Στη Θεσσαλονίκη ιδρύθηκε... το κόμμα του φραπέ!

Οι Θεσσαλονικείς ανέκαθεν είχαν διάθεση για χιούμορ και τις περισσότερες φορές, αυτό είναι πολύ εύστοχο. Έτσι μια παρέα από τη συμπρωτεύουσα, αποφάσισε να ιδρύσει το κόμμα του... φραπέ.
Έτσι, έφτιαξαν το καταστατικό για το Μ.Μ.Σ.ΤΑ (Μιμήσου Τα), το οποίο προβλέπει:
  1. Το κόμμα δεν είναι ούτε μνημονιακό ούτε αντιμνημονιακό. Είναι διαφορετικό.
  2. Στο κόμμα δεν μπορούν να παρεισφρήσουν πρώην βουλευτές, πρώην νομάρχες, πρώην Δήμαρχοι, πρώην πρωθυπουργοί, πρώην γκόμενες, ούτε κι οι επόμενες. Θέλουμε ησυχία. Επιτρέπεται μόνο η προσχώρηση μετανοημένων αντιδημάρχων και αμετανόητων χαλαρών.
  3. Βασική Αρχή του είναι το ... Χαλαρά!!!
  4. Στόχος μας είναι η εξίσωση του βασικού μισθού με τους μισθούς του προνομιούχου Μπαγκλαντές, ήτοι 2.000 € το μήνα για 16 μήνες + έξοδα κίνησης + έξοδα διασκέδασης.
  5.  Για τους βουλευτές του κόμματος προβλέπεται να καταβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση το ποσό των 10.000 € προς επιλεγμένους ψηφοφόρους προς τέρψιν σε πάσης φύσεως μπάρα, οριζόντια ή κάθετη.
  6. Από τη στιγμή που το κόμμα θα ενταχθεί στη βουλή θα διαγραφούν όλα τα χρέη και θα δώσουμε επίδομα ισόβιων διακοπών σε Μέρκελ, Δ.Ν.Τ. και όλους τους Εθνοσωτήρες στα εξωτικά νησιά του Τριγώνου του Διαβόλου.
  7. Ως επίσημο σήμα του κόμματος ορίζεται το κουλούρι Θεσσαλονίκης και ο φραπέ με τρία δάχτυλα αφρό και κίτρινο καλαμάκι. (Ή είμαστε χαλαροί ή δεν είμαστε).
  8. Σε εβδομαδιαία βάση προβλέπεται αυγοπόλεμος με τους βουλευτές μπροστά από το Μνημείο Του αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.
  9. Αυγά θα διατίθενται δωρεάν σε όλους τους ψηφοφόρους. Οι βουλευτές θα έχουν την πολυτέλεια να προμηθευτούν σκουφάκι μπάνιου.
  10.  Καθημερινό θα είναι το γιαούρτωμα των βουλευτών που εισέρχονται στο αίθριο της βουλής. Θα παρέχονται δωρεάν γιαουρτάκια 2 % λιπαρών για οικονομία.Κάθε ημέρα προβλέπεται στον δημόσιο τομέα Happy Hour από τις 9.00 το πρωί ως τη λήξη βάρδιας. Ο καφές είναι χορηγία των κατά τόπους καφετεριών.
  11. Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε μορφή ενασχόληση με οποιοδήποτε ζήτημα πλην της χαλάρωσης, μετά τη λήξη της βάρδιας. (Σημ.: Η συμμετοχή στο Happy Hour Καθημερινά είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ).

22η ημέρα κινητοποιήσεων στο ραδιοσταθμό «ΑΡΗΣ FM 92.8»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε την κήρυξη 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης για την Τετάρτη 2 Μαΐου 2012 από τις 06:00πμ έως τις 06:00πμ της Παρασκευής 4 Μαΐου 2012 στο ραδιοσταθμό «ΑΡΗΣ FM 92.8», με αιτήματα:

¨ Την καταβολή όλων των οφειλών στους εργαζόμενους τεχνικούς (μισθών – Δώρου Πάσχα 2012).

¨ Την τήρηση της νομιμότητας και το σταμάτημα της μαύρης εργασίας συναδέλφων μας.

Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας με επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Χατζηγεωργίου Κων/νος

Ο Αν. Γενικός Γραμματέας
Στεφανίδης Κοσμάς

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Αλεξανδρούπολη: 3 νεκροί σε καταδίωξη μεταναστών

Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος κατά τη διάρκεια καταδίωξης οχήματος που μετέφερε παράνομους μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 03.10 της Κυριακής, στο νότιο κόμβο Λυκόφης, εντοπίστηκε ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάζονταν μετανάστες,

Ακολούθησε καταδίωξη από περιπολικό του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο με τους παράνομους μετανάστες, ενώ κινούνταν στον οδικό άξονα Ορεστιάδας - Αλεξανδρούπολης, λίγο πριν την είσοδο στην Εγνατία Οδό, από τον κόμβο Αρδανίου, εμβόλισε όχημα του Frontex στο οποίο επέβαιναν τρεις αστυνομικοί, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Στη συνέχεια ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε σε παρακείμενη αγροτική έκταση όπου ανεφλέγη.

Κοντά στο αυτοκίνητο βρέθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι έξι μετανάστες (τέσσερις άνδρες και δυο γυναίκες) οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος δυο ανδρών.

Επίσης, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από πυροσβέστες εντοπίστηκε στη θέση του οδηγού απανθρακωμένο το πτώμα ενός άντρα ο οποίος εκτιμάται πως είναι ο διακινητής.

Οι σοβαρά τραυματίες μετανάστες (δυο άντρες και δυο γυναίκες), νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Θεσσαλονίκη: Κύκλωμα εκβιαστών δρούσε μέσα από τις φυλακές

Κύκλωμα εκβιαστών που δρούσε μέσα από τις φυλακές, ξεσκεπάστηκε στην Θεσσαλονίκη
Συγκεκριμένα, σχηματίστηκε δικογραφία  σε βάρος πέντε ατόμων, από το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελία 53χρονου.

Ο 53χρονος κατήγγειλε ότι τον Αύγουστο του 2011. ενώ ήταν έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της Θεσσαλονίκης, δέχθηκε επίθεση με χρήση σωματικής βίας από τρεις συγκρατούμενούς του.

Στη συνέχεια, ένας συνεργός του, τον εξανάγκαζε να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του, η οποία ήταν υπεύθυνη λειτουργίας καταστήματος εμπορίας αυτοκινήτων. Ο ίδιος απαίτησε να παραδοθούν τα κλειδιά δυο οχημάτων σε άγνωστο συνεργό τους, ενώ λίγες μέρες αργότερα, άγνωστο άτομο μετέβη στην επιχείρηση του 53χρονου και αφαίρεσε τα δυο αυτοκίνητα.

Η δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Αυξήθηκαν τα συσσίτια στη Θεσσαλονίκη

Κατά 85% αυξήθηκαν το τελευταίο τετράμηνο οι πολίτες που τρέφονται από τα συσσίτια της εκκλησίας στη δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ στην ίδια περιοχή παρουσιάζονται τεράστια προβλήματα ανεργίας, φαινόμενα υποσιτισμού μεταξύ μαθητών και ανασφάλεια στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τον περασμένο Δεκέμβριο το σύνολο των ανθρώπων που λάμβαναν μέρος στα συσσίτια της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως ήταν 2.445 άνθρωποι, σήμερα ο αριθμός τους έφτασε τους 4.178, ενώ τον Δεκέμβριο του 2010 ήταν μόλις 1.387.

Να σημειωθεί επίσης ότι τα εντονότερα κοινωνικά προβλήματα παρατηρούνται στην περιοχή του Ευόσμου.

«Καμιά φορά νομίζουμε ότι η Θεσσαλονίκη είναι από το λιμάνι μέχρι το Μέγαρο Μουσικής. Όμως το μεγαλύτερο κομμάτι της πόλης μένει δυτικά, εκεί που βρίσκεται ο νεότερος πληθυσμός της», ανέφερε, κατά τη διάρκεια σύσκεψης της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας.



Πηγή: agelioforos.gr

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Νέα επεισόδια Χρυσαυγιτών με υποψηφίους των ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ-ΚΚΕ στις Σέρρες

 Tην Πέμπτη το απόγευμα στη ΛΙβαδειά, το μεσημέρι της Παρασκευής στις Σέρρες. Ο «πόλεμος» μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αριστερών οργανώσεων κλιμακώνεται.

Η τελευταία απόπειρα κατά υποψηφίων με το ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ έγινε στις Σέρρες στις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το περιστατικό έγινε γνωστό μετά από την κάτωθι ανακοίνωση-καταγγελία των κομμάτων:
«Καταγγέλλουμε την δολοφονική επίθεση συμμορίας χρυσαυγητών ενάντια σε κλιμάκιο συντρόφων της εκλογικής Συνεργασίας KKE(μ-λ) και M-Λ KKE στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα ενώ η συντρόφισσα Σαμαρά Δήμητρα και οι σύντροφοι Πούλιος Σοφοκλής υποψήφιοι της Συνεργασίας στο νομό Σερρών, και ο Nίκος Δημητριάδης διακινούσαν προεκλογικό υλικό στο χωριό Σκοτούσσα, χθες Παρασκευή 27 Aπρίλη, στις 2.00 μ.μ. δέχτηκαν δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστό από μια συμμορία χρυσαυγητών που ορυόμενοι με ναζιστικά συνθήματα έριξαν κάτω τη Δήμητρα Σαμαρά και τη χτυπούσαν με σιδηρολοστό. Aν δεν προσέτρεχαν σε βοήθεια των συντρόφων μας, εργάτες από διπλανό εργοστάσιο για να αποκρούσουν τη φασιστική επίθεση, δεν γνωρίζουμε ποια θα ήταν η τύχη των συντρόφων. H Δήμητρα Σαμαρά μεταφέρθηκε σε Nοσοκομείο των Σερρών».

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της λειτουργίας μεταλλείων χρυσού στη Βόρεια Ελλάδα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, κατά της λειτουργίας μεταλλείων χρυσού στη Βόρεια Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε απόψε στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία συντονιστικής κίνησης που αντιτίθεται στις μεταλλευτικές εξορύξεις στην περιοχή.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώθηκε από το «Ανοιχτό Συντονιστικό Θεσσαλονίκης – Ενάντια στα Μεταλλεία Χρυσού», με τη συμμετοχή κατοίκων, από περιοχές των νομών Χαλκιδικής και Κιλκίς, οι οποίοι αντιδρούν στις εξορύξεις χρυσού και άλλων μεταλλευμάτων.

Οι διαδηλωτές ανάρτησαν στην κεντρική πλατεία πανό, διένειμαν στους περαστικούς έντυπο υλικό με αιτήματά τους, ενώ σε γιγαντοοθόνη προέβαλαν βίντεο και φωτογραφικό υλικό, υποστηρίζοντας ότι οι μεταλλευτικές δραστηριότητες για την εξόρυξη χρυσού, που εφαρμόστηκαν σε διάφορες χώρες, είχαν δυσμενείς επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Στην εκδήλωση μίλησαν, μεταξύ άλλων μέλη των «Επιτροπών Αγώνα» από περιοχές της Βόρειας Χαλκιδικής, που αντιτίθενται στην επένδυση εξόρυξης χρυσού, ενώ οι εκπρόσωποι του συντονιστικού έκαναν γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Νέο «όχι» Μπουτάρη για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Αριστοτέλους

Τη θέση του δήμου Θεσσαλονίκης ότι δεν παραχωρείται η Πλατεία Αριστοτέλους για προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων επανέλαβε... σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.

«Οι συγκεντρώσεις στην Πλατεία Αριστοτέλους δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της αγοράς, καθώς η αστυνομία κλείνει από νωρίς τους δρόμους, ενώ έχουμε παράπονα και από τους κατοίκους. Όσοι θέλουν να κάνουν συγκεντρώσεις εκεί θα αγνοούν μια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου», δήλωσε ο κ.Μπουτάρης.

Η διευκρίνιση έγινε μετά την απόφαση του ΚΚΕ να πραγματοποιήσει στον συγκεκριμένο χώρο την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 30 Απριλίου, στις 8:30 το βράδυ, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα.

Προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Αριστοτέλους έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή 4 Μαΐου, και ο ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.
voria.gr

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα αντικαρκινικά φάρμακα στο Θεαγένειο

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσε μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η διοίκηση του «Θεαγένειου» Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης σε βάρος μεγάλης φαρμακευτικής εταιρίας, εξαιτίας άρνησής να προμηθεύσει το νοσηλευτικό ίδρυμα με φάρμακα, απαραίτητα για τη θεραπεία των καρκινοπαθών, επικαλούμενη τα συσσωρευμένα χρέη, που ξεπερνούν τα 7,3 εκατ. ευρώ.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ιωάννα Κατσή, έδωσε εντολή να γίνει επείγουσα προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο ζωής.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


5 Χρόνια φυλακή, χωρίς αναστολή. στον πρώην προέδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γ. Γούμενο

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, χωρίς 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννης Γούμενος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Η υπόθεση αφορούσε οφειλές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ύψους 13.281.179, 94 ευρώ, κατά την περίοδο από την 1η Μαρτίου 2007 έως την 30η Οκτωβρίου του ίδιου έτους. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το συγκεκριμένο διάστημα ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της <<ασπρόμαυρης>> ΠΑΕ, ο Γ. Γούμενος καθυστέρησε την καταβολή βεβαιωμένων χρεών προς τη ΔΟΥ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας δικάστηκε ερήμην, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, με τον όρο της καταβολής εγγύησης ύψους 100.000 ευρώ.

Αυτήν δεν είναι η μόνη περιπέτεια που αντιμετωπίζει ο πρώην ισχυρός άντρας του <<Δικεφάλου>> με τη Δικαιοσύνη από την εποχή που θήτευσε στην προεδρία της ΠΑΕ. Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2009, παραπέμπεται να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, κατηγορούμενος ότι υπεξαίρεσε 892.703 ευρώ από τα ταμεία τής ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά το διάστημα 2004 - 2006. Η διερεύνηση της υπόθεσης έγινε από το ΣΔΟΕ μετά από μήνυση που κατέθεσαν ο ΑΣ ΠΑΟΚ και 27 μέτοχοι της ΠΑΕ. Η υπόθεση έχει πάρει μέχρι στιγμής αλλεπάλληλες αναβολές και δεν εκδικάστηκε ακόμη.

Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη

Με προσωπικό ασφαλείας θα κινηθούν τα λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), την ερχόμενη Τρίτη (1η Μαΐου), καθώς οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

 

 Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ - Αεροδρόμιο» θα λειτουργήσει κανονικά.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν 15 κακοποιούς και "ξήλωσαν" εγκληματική οργάνωση

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που εμπλέκεται σε τέσσερις (4) ένοπλες ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, με τη χρήση καλάσνικοφ και πιστολιών
Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν δεκαπέντε (15) μέλη της, μεταξύ των οποίων και το ηγετικό στέλεχος
Εξαρθρώθηκε έπειτα από ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εγκληματική οργάνωση η οποία ενέχεται σε τέσσερις (4) περιπτώσεις ένοπλων ληστειών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, συνελήφθησαν στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών που διενεργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, δεκαπέντε (15) αλλοδαποί ηλικίας 20 έως 35ετών και αναζητούνται επιπλέον τέσσερις (4) ομοεθνείς συνεργοί τους.
Σε βάρος των ανωτέρω, σχηματίζεται δικογραφία με τις κατά περίσταση κατηγορίες της «Εγκληματικής οργάνωσης», «Ληστείας κατά συναυτουργία», παράβασης του Νόμου «περί Όπλων» και «περί Ναρκωτικών», «Διακεκριμένες Περιπτώσεις Κλοπών», «Εκβίασης» και «Αντιποίησης».
Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε:
  • Διαπιστώθηκε ότι η συγκρότηση της οργάνωσης πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο του 2011, με σκοπό τη διάπραξη ενόπλων ληστειών με τη χρήση βαρέου οπλισμού που κατείχαν, τη διάπραξη εκβιάσεων προς αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους και την εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
  • Εξακριβώθηκε η σύνθεση των μελών που αποτελούσαν την εγκληματική οργάνωση και διευκρινίστηκαν οι ρόλοι (αρχηγός, υπαρχηγός, τσιλιαδόροι, παρατηρητές) και ο τρόπος – μέθοδος δράσης τους (modus operandi).
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες, ενεργώντας με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση:
  • Βραδινές ώρες της 03-12-2011, εισήλθαν σε μονοκατοικία στην περιοχή της Νεοχωρούδας, ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού, εντός της οποίας βρισκόταν η κόρη του, την οποία και ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια, με την επιστροφή του 47χρονου στην οικία του, τον ακινητοποίησαν και με την απειλή δύο (2) πιστολιών και τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 12.000 Ευρώ και διάφορα κοσμήματα. Ακολούθως, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 47χρονο, με απειλές εναντίον του ιδίου και μελών της οικογένειάς του, απαίτησαν εκβιαστικά να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ.
  • Πρώτες πρωινές ώρες της 19-01-2012, εισήλθαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ) στην περιοχή της Σταυρούπολης και με την απειλή πυροβόλων όπλων (τρία KALASHNIKOV και ένα πιστόλι) αφαίρεσαν από τέσσερις (4) υπαλλήλους και πελάτες του καταστήματος το χρηματικό ποσό των 1.680 ευρώ και προσωπικά τους αντικείμενα.
  • Ξημερώματα της 08-02-2012 εισήλθαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ) στην περιοχή της Άνω Ηλιούπολης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, όπου με την απειλή δύο (2) πολεμικών τυφεκίων τύπου KALASHNIKOV και ενός (1) πιστολιού και με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα των παρευρισκομένων.
  • Πρωινές ώρες της 19-02-2012, κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στην Εγνατία οδό (πλησίον κόμβου Ασπροβάλτας), προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, προσέγγισαν και ακινητοποίησαν φορτηγό το οποίο οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, με συνεπιβάτη τον 48χρονο ιδιοκτήτη του φορτηγού. Με την απειλή πιστολιού, πολεμικού τυφεκίου τύπου KALASHNIKOV και με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος του 51χρονου, αφαίρεσαν συνολικά 24.800 ευρώ. Για τη διαφυγή τους χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο, που είχαν αφαιρέσει την 16-02-2012 από την περιοχή της Σταυρούπολης, το οποίο εγκατέλειψαν λίγο αργότερα σε αγροτική περιοχή της Νέας Μαδύτου.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 1 κιλού και 380 γραμμαρίων καθώς και το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Επιπλέον, όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα, ένας εκ των παραπάνω συλληφθέντων ηλικίας 29 ετών, συμμετείχε σε ανθρωποκτονία (με σκοπό τη ληστεία) σε βάρος ηλικιωμένων, που διαπράχθηκε την 26-06-2011 στη Βέροια Ημαθίας

Συνελήφθη ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ συνελήφθη το πρωί ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης.


Ωστόσο, μετά την καταβολή της οφειλής προς το Ίδρυμα αφέθηκε ελεύθερος.

Ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης τουριστικού πρακτορείου, συνελήφθη, το πρωί, για όφελος ύψους 162.000 ευρώ που προέκυψαν μετά τον περασμένο Ιούλιο.

Όπως έγινε γνωστό, μέρος της παραπάνω οφειλής, περί τις 40.000 ευρώ, το είχε καταβάλει πριν από κάποιο χρονικό διάστημα, χωρίς όμως να προβεί σε ρύθμιση των οφειλομένων του.

Μετά τη σύλληψή του προέβη στην καταβολή του υπόλοιπου ποσού και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος. Η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, όπου προσήχθη το μεσημέρι, έθεσε τη δικογραφία στο αρχείο.

Καθηγητές του ΑΠΘ το πρωί διδάσκουν και τα βράδια «ροκάρουν»

ΤΙ κι αν έχουν πατήσει τα «-άντα», κατάφεραν να δημιουργήσουν ενθουσιώδεις οπαδούς, που τους ακολουθούν σε κάθε τους εμφάνιση, για να μοιραστούν μαζί τους το πάθος τους για τη μουσική.
Ο λόγος για μία ομάδα καθηγητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,  που τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετωπίζουν με περισσή αγάπη τα εφτά μικρά «στίγματα» του πενταγράμμου, τα κλειδιά και τους φθόγγους και "ταξιδεύουν" κάποιες βραδιές το κοινό τους σε παλιά και αγαπημένα μουσικά μονοπάτια jazz, rock και blues, αυτά που χάραξαν τη νεότητά τους και εξακολουθούν να τους γυρίζουν εκεί.

Το συγκρότημα δεν έχει κάποιο όνομα, είναι όμως ξακουστό ανάμεσα στους διαδρόμους, τα γραφεία και τις αίθουσες της πανεπιστημιακής κοινότητας– ενίοτε και έξω από αυτήν- ως «η μπάντα των 52-62» (το ηλικιακό όριο των μελών της) ή απλά ως «η ροκ μπάντα του ΑΠΘ»

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Νεάπολη-Συκιές: Γεύματα αγάπης σε άπορες οικογένειες από τον δήμο

Γεύματα αγάπης σε περισσότερους από 500 πολίτες, σε άπορες οικογένειες και χαμηλοσυνταξιούχους ηλικιωμένους πρόσφερε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, την Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Απριλίου.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα, γεύμα αγάπης παρατέθηκε στη Δημοτική Ενότητα Συκεών για τους δημότες των Συκεών και του Αγ.Παύλου, ενώ παρόμοιο διοργανώθηκε την Τρίτη στη ΔΕ Νεάπολης για τους κατοίκους της Νεάπολης και των Πεύκων, φιλοξενώντας συνολικά 565 πολίτες, ενώ τις παραμονές του Πάσχα, ο δήμος πρόσφερε δωροεπιταγές σε 780 άπορες οικογένειες και χαμηλοσυνταξιούχους, με βάση την κοινωνική τους κατάσταση.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Απατσίδης τόνισε ότι, « γνωρίζουμε πως η κίνηση αυτή δεν συνιστά οριστική λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κάθε οικογένεια και ο κάθε συνάνθρωπός μας μεμονωμένα, αλλά αποτελεί μια συμβολική κίνηση που σηματοδοτεί το ενδιαφέρον μας για τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας».

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Χαλκιδική: Σύλληψη επιχειρηματία για χρέη στο ΙΚΑ

Για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ συνελήφθη 45χρονος επιχειρηματίας στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. 


Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, πρόκειται για τον διευθύνοντα σύμβουλο ανωνύμων εταιριών, του οποίου το συνολικό χρέος προς το Ίδρυμα ανέρχεται σε 1.372.317,78 ευρώ και αφορά το χρονικό διάστημα από 1 Ιουλίου του 2010 έως 31 Οκτωβρίου του επόμενου έτους. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδική

Ένταση στο προξενείο της Τουρκίας στην Θεσσαλονίκη

Πορεία με κατάληξη στο προξενείο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν το μεσημέρι Αρμένιοι της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη σημερινή ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων, τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων.

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Αστυνομικός έσπασε περίπτερο

Αστυνομικός, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, συνελήφθη και κατηγορείται για κλοπή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του ΚΟΚ.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της Κυριακής ο αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας, πήγε με αυτοκίνητο σε περίπτερο στην περιοχή της Νέας Ραιδεστού στην Θεσσαλονίκη και διαπληκτίστηκε με τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου για την τιμή του προϊόντος, προκαλώντας φθορές στο περίπτερο και σε εμπορεύματα. Μάλιστα, κατά την αποχώρησή του έκλεψε και μικροαντικείμενα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκη Διοικητική Εξέταση.


Πηγή: thestival.gr

«Αγγελιοφόρος»: Θα κυκλοφορεί και πάλι καθημερινά

Σε καθημερινή κυκλοφορία επανέρχεται από την Τετάρτη 25 Απριλίου η εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» στη Θεσσαλονίκη, εν όψει των εθνικών βουλευτικών εκλογών.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του εκδότη κ. Αλ. Μπακατσέλου, «ο 'Αγγελιοφόρος' για λόγους οι οποίοι επιβλήθηκαν από την οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, αναγκάστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου να αναστείλει την καθημερινή του έκδοση, διατηρώντας το κυριακάτικο φύλλο του και τη διαδικτυακή πύλη του.

Ωστόσο, η μεγάλη σημασία της εκλογικής αναμέτρησης, η οποία προκαλεί το εύλογο ενδιαφέρον των πολιτών και των αναγνωστών του 'Αγγελιοφόρου' και το γεγονός ότι όπως δείχνουν οι αναλύσεις των κυκλοφοριών των εφημερίδων, οι καθημερινοί αναγνώστες μας δεν βρήκαν στέγη αλλού, με οδηγούν στην απόφαση να επανακυκλοφορήσουμε το καθημερινό μας φύλλο από την Τετάρτη 25 Απριλίου».

Τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. σε ΟΛΗ την Ελλάδα

Τα ψηφοδέλτια της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., με 412 υποψήφιες και υποψηφίους, αποτελούνται προσωπικότητες της Αριστεράς, αγωνίστριες και αγωνιστές των κινημάτων, συνδικαλίστριες και συνδικαλιστές, νέους και νέες από το φοιτητικό κίνημα, εργάτες, αγρότες, ανέργους και ελαστικά εργαζόμενους, πανεπιστημιακούς, καλλιτέχνες, μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στα κινήματα των πλατειών σε όλη την Ελλάδα.

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δίνει στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της σε ολόκληρη τη χώρα.

Πρόκειται για πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία και προερχόμενα από όλες τις επαγγελματικές τάξεις. Πανεπιστημιακοί, επιστήμονες, ιδιωτικοί υπάλληλοι και επιχειρηματίες, στελέχη από το χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού και από τις δύο βαθμίδες της Αυτοδιοίκησης, από το χώρο των ΑΜΕΑ αλλά και άνεργοι.

Σημαντική μερίδα των υποψηφίων ήταν μέχρι πρότινος στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά πολλοί ήταν είτε ανένταχτοι είτε προέρχονται και από άλλους κομματικούς χώρους.

Τέλος η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ανακοινώνει ότι το ποσοστό των γυναικών που συμμετέχουν είναι κατά πολύ μεγαλύτερος αυτού που προβλέπει η νομοθεσία αφού φτάνει το 40,55 %.

Υπενθυμίζεται ότι η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λούκα Τ. Κατσέλη είναι υποψήφια βουλευτής στη Β’ Αθήνας και στη Λάρισα και ο Πρόεδρος της Κ.Ο. Χάρης Καστανίδης στην Α’ Θεσσαλονίκης.

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

Θεσσαλονίκη: Το δεξαμενόπλοιο αποκολλήθηκε χωρίς να προκαλέσει ρύπανση στο Θερμαϊκό

Χωρίς προβλήματα και χωρίς να σημειωθεί διαρροή καυσίμων ή άλλη ρύπανση ολοκληρώθηκε, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η επιχείρηση αποκόλλησης του ελληνικού δεξαμενόπλοιου «Blue Ocean», που είχε προσαράξει το πρωί του Σαββάτου στη θέση Παλιομάνα, στα δυτικά του Θερμαϊκού Κόλπου.
Το δεξαμενόπλοιο, φορτωμένο με πετρέλαιο, αποκολλήθηκε στις 00.04 τα μεσάνυχτα, με τη συνδρομή των ρυμουλκών «Άγιος Δημήτριος» και «Πανορμίτης», ενώ αμέσως μετά αγκυροβόλησε σε ασφαλές σημείο ράδας του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.
Η όλη διαδικασία αποκόλλησης και ρυμούλκησης έγινε υπό συνεχή παρακολούθηση, ώστε να διαπιστωθεί τυχόν κίνδυνος ρύπανσης, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής βρίσκονταν σε εξέλιξη οι διαδικασίες επιθεώρησης των υφάλων του δεξαμενόπλοιου από δύτη και επισκευών.
Το πλοίο τελεί υπό απαγόρευση απόπλου, μέχρις ότου προσκομισθεί το βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί. Υπενθυμίζεται ότι το «Blue Ocean» είχε πλήρωμα 14 άτομα, που ευτυχώς δεν κινδύνεψαν.

ΣΟΚ: Νέα αυτοκτονία στη Ξάνθη ως ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Σταυρούπολης στην Ξάνθη, η αυτοκτονία 45χρονου δασκάλου το απόγευμα του Σαββάτου ως ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας για το Μνημόνιο και την οικονομική καταστροφή που είχε προκαλέσει στον ίδιο και την οικογένειά του...

Όπως αναφέρει το xanthipress, πρόκειται για ένα δάσκαλο, ο οποίος υπηρετεί στην Αθήνα και βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για τις ημέρες του Πάσχα. Ο αυτόχειρας, παντρεμένος με παιδιά, απαγχονίστηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε αποθήκη της πατρικής κατοικίας του στη Σταυρούπολη.

Άφησε μάλιστα πίσω του πολυσέλιδο σημείωμα στο οποίο εξηγεί ότι οι λόγοι της αυτοκτονίας του είναι ξεκάθαρα πολιτικοί και ότι θέλησε με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για το μνημόνιο και την οικονομική κατάσταση της χώρας!

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Φλώρινα : Συνελήφθη 24χρονος για βιασμό ανηλίκου

Συνελήφθη σήμερα στην εθνική οδό Κρυσταλλοπηγής - Φλώρινας, ένας 24χρονος αλλοδαπός, για βιασμό ανηλίκου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Φλώρινας, με το οποίο κατηγορείται για αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Κοζάνη : Κυκλοφορούσαν με μαχαίρια και μπαλτάδες...

Δεκαέξι μαχαίρια και έξι μπαλτάδες κουβαλούσαν στο ΙΧ αυτοκίνητό τους, δύο αλλοδαποί, 29 και 42 ετών, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς για παράβαση του νόμου περί όπλων, στον Πελεκάνο Κοζάνης.

Η …αποκάλυψη έγινε, όταν αστυνομικοί της Σιάτιστας έκαναν έναν τυπικό έλεγχο στο αυτοκίνητό τους. Τα μαχαίρια και οι μπαλτάδες κατασχέθηκαν, ενώ οι δράστες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΛΑΟΣ σε όλη την Ελλάδα

Ανανεωμένα κατά 70% θα είναι τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη να πολιτεύεται στη Β΄ Αθηνών και την Ξάνθη.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ παρουσίασε την Παρασκευή τα ψηφοδέλτια του κόμματος στα οποία συμμετέχουν σε όλη την επικράτεια 423 υποψήφιοι εκ των οποίων 142 γυναίκες ποσοστό υψηλότερο από αυτό που ορίζει ο νόμος
Ο μέσος όρος της ηλικίας των υποψηφίων, είναι επίσης χαμηλότερος συγκριτικά με το προηγούμενο ψηφοδέλτιο και διαμορφώνεται στα 45 έτη, ενώ η νεότερη, ηλικιακά, υποψήφια βουλευτής με τον ΛΑΟΣ, είναι η Γεωργία Λυκάκη, η οποία κατέρχεται υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής και είναι 25 ετών.
Στη Β Αθηνών συμμετέχουν μεταξύ άλλων η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, ο τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ Πέτρος Καραβίτης, καθώς και ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας, στην Α Πειραιά ο Πέτρος Μαντούβαλος και στο υπόλοιπο Αττικής ο παπα-Τσάκαλος (Τσιάκαλος Σπυρίδων).
Το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα μιλήσει σε υποψηφίους και στελέχη του κόμματος, στο αμφιθέατρο της οδού Καλλιρόης όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΛΑΟΣ, με θέμα τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Την Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι, ο κ. Καρατζαφέρης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Ζάππειο.

Οι υποψήφιοι του ΛΑΟΣ σε όλη την Ελλάδα ΕΔΩ


Θεσσαλονίκη: Εμπάργκο Μπουτάρη για προεκλογικές συγκεντρώσεις στην πλατεία Αριστοτέλους

Μετά το όχι του Γιάννη Μπουτάρη στον Μίκη Θεοδωράκη να πραγματοποιήσει η «ΣΠΙΘΑ» πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους πριν λίγους μήνες, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να μην δώσει την ομώνυμη πλατεία για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Αντί αυτής συμφωνήθηκε, σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, να παραχωρηθεί στα πολιτικά κόμματα και σχηματισμούς η πλατεία της Αρχαίας Ρωμαϊκής αγοράς που εκτείνεται από την Εγνατία μέχρι και την Φιλίππου.

Όπως εξήγησε ο δήμαρχος οι συγκεντρώσεις στην πλατεία δημιουργούν φασαρία με αποτέλεσμα η δημοτική αρχή να γίνεται συχνά αποδέκτης παραπόνων από κατοίκους και ξενοδοχεία της περιοχής. Μάλιστα, όπως είπε, οι αρχές αναγκάζονται πολλές φορές να κόβουν την κυκλοφορία στην Τσιμισκή, την Μητροπόλεως και τη Λ. Νίκης, δημιουργώντας προβλήματα στην αγορά. «Ο εμπορικός σύλλογος παραπονιέται συνεχώς για το θέμα ενώ και τα δρομολόγια των λεωφορείων μεταβάλλονται ταλαιπωρώντας το επιβατηγό κοινό», δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Μπουτάρης και κατέληξε: «Είναι καλό να μεταφέρουμε το κέντρο βάρους προς τα πάνω. Η αρχαία Ρωμαϊκή αγορά είναι πιο μεγάλη και δεν έχει το πρόβλημα της ηχορύπανσης»

Τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και το ΚΚΕ με το ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν την πρόταση Μπουτάρη. Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Γκιουλέκα, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου τάχθηκε υπέρ της παραχώρησης της πλατείας Αριστοτέλους με την προϋπόθεση να υπάρξει φύλαξη ώστε το κοινό να μην υπερβεί την οδό Μητροπόλεως. Αμέσως μετά τις εκλογές μπορεί να γίνει μια ευρύτατη συζήτηση για τη χρήση της Αριστοτέλους, είπε.
Enhanced by Zemanta

Σεισμός στη Χαλκιδική.

Σεισμός σημειώθηκε στις 23:25 στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου το επίκεντρο της δόνησης 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, εντοπίζεται 9 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Σάρτης και 91 χιλιόμετρα νότια της Καβάλας, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα.

Οι υποψήφιοι βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα

Στην δημοσιότητα βγήκαν τα ψηφοδέλτια με όλους τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικού Μετώπου Αριστεράς για όλη την Ελλάδα.

 

Τα ψηφοδέλτια ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΩ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

6 ελληνικά Πανεπιστήμια στα καλύτερα 500 παγκοσμίως - Στη λίστα και το ΑΠΘ

Συνολικά 6 από τα ελληνικά πανεπιστήμια μπήκαν στην παγκόσμια κατάταξη Leiden με τα 500 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο.

Ειδικότερα, πρώτο από τα ελληνικά είναι το Πανεπιστήμιο Κρήτης και στην θέση 324, ενώ ακολουθεί το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (364) και το ΕΜΠ (400).

Ακολουθούν στην κατάταξη το ΑΠΘ, το Πανεπιστήμιο Πάτρας και το ΕΚΠΑ.

Τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Αριστεράς σε ΟΛΗ την Β. Ελλάδα

Τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Αριστεράς σε ΟΛΗ την Ελλάδα ανακοινώθηκαν σήμερα 


Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης σε σχετική δήλωσή του αναφέρει:

Υπάρχει ο δρόμος για μια άλλη Ελλάδα. Δεν μας αρμόζει μια κοινωνία διαλυμένη. Δεν μας αρμόζει μια νέα γενιά χωρίς όνειρα. Δεν μας αρμόζει ένας λαός χωρίς αισιοδοξία.

Στον πυρήνα της ελληνικής κρίσης βρίσκεται το πολιτικό σύστημα, που, με κύρια ευθύνη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δημιούργησε την κοινωνία των μεγάλων ανισοτήτων, οικειοποιήθηκε τη δημόσια διοίκηση, οδήγησε τη χώρα στο τέλμα της διαφθοράς. Η διαπλοκή έλαβε μεγάλες διαστάσεις. Μεγάλα έργα και κάθε λογής κρατικές προμήθειες υποτάχθηκαν σ’ αυτήν και προσέβαλαν το δημόσιο συμφέρον. Ο δικομματισμός λειτούργησε ως μηχανισμός πελατειακής εκπροσώπησης των συμφερόντων ορισμένων ομάδων. Η διαφθορά διαχύθηκε σε πολλαπλά επίπεδα, με άμεσες τις αρνητικές συνέπειες στην οικονομία και στην κοινωνία. Αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα πρέπει να σπάσει, να ανατραπεί.

Οι πολίτες γνωρίζουν τους υπεύθυνους, τους ενόχους της σημερινής κατάστασης. Με πρόταση και πρόγραμμα διεκδικούμε την αλλαγή πορείας της χώρας. Χρέος μας ο διαρκής αγώνας. Στόχος μας η νίκη.

Οι υποψήφιοι, ανά περιφέρεια, ΕΔΩ

Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σε Α' και Β΄Θεσσαλονίκης

the logo of syriza
 (Photo credit: Wikipedia)

Τα ονόματα των υποψηφίων στη Β' Θεσσαλονίκης του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινώθηκαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου της οργάνωσης Β' Θεσσαλονίκης.


Επίσης δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα ονόματα του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Α' Θεσσαλονίκης, η επίσημη παρουσίαση των οποίων θα γίνει την προσεχή Τρίτη, στις 11 το μεσημέρι, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας εκ μέρους της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέλιος Κεχαγιάς ανέφερε ότι μεταξύ των στόχων είναι «η ενότητα της αριστεράς και η ενότητά της με το λαό», η έκφραση «μιας μεγάλης, πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας» για την «ανατροπή των μνημονίων» και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας «μέσα από έναν άλλο δρόμο», με «συνομιλητή και συνδιαμορφωτή» το λαό.

Στην παρουσίαση παρέστησαν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Θεσσαλονίκης και στελέχη του κόμματος.

Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης είναι τα εξής :

Α' Θεσσαλονίκης


Αμμανατίδης Ιωάννης,
Αρβανιτίδης Ελευθέριος,
Αρχοντόπουλος Γεώργιος,
Γαϊτάνη Ιωάννα,
Θεοδωρόπουλος Γεώργιος,
Ιεραπετριτάκη Γεωργία,
Καλφακάκου Γλυκερία,
Καραγκιοζίδου Εύα,
Κερσανίδης Ευστράτιος,
Κουράκης Αναστάσιος,
Λαμτζίδης Εμμανουήλ,
Μοναστηρίδης Μηνάς,
Μπένος Αλέξιος,
Ξεφτέρης Χρήστος,
Ουρειλίδης Ηλίας,
Πέρκα Θεοπίστη,
Σαμανίδης Νικόλαος,
Τεκίρδαλης Γεώργιος,
Χαραλαμπίδου Δέσποινα και
Χατζηγεωργίου Ελευθερία.

Β' Θεσσαλονίκης

Αμμανατίδου - Πασχαλίδου Ευαγγελία (Λίτσα),
Αμπατζάς Κωνσταντίνος,
Ασβεστόπουλος Χαράλαμπος,
Ζέρβα Ευαγγελία (Λίτσα),
Μαϊκίδης Χρήστος,
Μητιντζής Απόστολος,
Πλωμαρίτης Ευστράτιος,
Ρώσσιος Χρήστος και
Τσέλου Ειρήνη-Αιμιλία.
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Τα ψηφοδέλτια των Οικολόγων σε ΟΛΗ την Β. Ελλάδα

Οι Οικολόγοι Πράσινοι παρουσίασαν σήμερα τους συνδυασμούς με τους οποίους παίρνουν μέρος στις εκλογές σ’ όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Οι υποψήφιοι του κόμματος ανέρχονται σε 341 (έναντι 313 το 2009), συν 12 στη λίστα επικρατείας. Από αυτούς το 65,4% είναι άνδρες και το 34,6% γυναίκες (έναντι 66,1% και 33,9% το 2009, αντίστοιχα, που αποτελεί οριακή αύξηση συμμετοχής των γυναικών). Το συνολικό ποσοστό ανανέωσης των ψηφοδελτίων των Οικολόγων Πράσινων είναι 60% σε σχέση με τις τελευταίες εκλογές.

ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποιοί είναι υποψήφιοι βουλευτές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Υποψήφιος στην Β Αθηνών αλλά και στον Έβρο θα είναι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ενώ ο Γιάννης Δημαράς από το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών θα είναι υποψήφιος στη Β Αθηνών.

Στην ίδια περιφέρεια ενδεικτικά αναφέρονται ακόμη τα ονόματα του Γιάννη Μανώλη από τη ΝΔ, του δικηγόρου Βασίλη Καπερνάρου και του τέως δημάρχου Κηφισιάς Βασίλη Βάρσου. Στην Α' Αθηνών μεταξύ των υποψηφίων βρίσκεται η Ελένη Κουντουρά.

Στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας είναι ο Τέρενς Κουίκ, ακολουθεί ο Μιχάλης Γιαννάκης και ο Σωτήρης Στανωτάς από το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην τελευταία θέση θα τοποθετηθεί ο καθηγητής Γιώργος Βάμβουκας.

Δείτε όλα τα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων εδω

Κοζάνη: Περπατούσε και έπεσε πάνω σε ανθρώπινο κρανίο!

Όλοι περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος...


Ένα ανθρώπινο κρανίο βρέθηκε από περαστικό σε περιοχή του Βελβεντού Κοζάνης. Όπως έγινε γνωστό, το κρανίο θα σταλεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προέρχεται από άντρα ή γυναίκα, αλλά και να υπολογιστεί ο χρόνος θανάτου.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από την ιατροδικαστική εξέταση, θα ερευνηθούν όλες οι υποθέσεις που αφορούν εξαφανίσεις στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης.

Παραίτηση - βόμβα υποψήφιου από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία

Νέο πονοκέφαλο στον Αντώνη Σαμαρά προκαλεί η παραίτηση του κ. Μιχάλη Χαλκίδη από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον νομό Ημαθία όπου εκλέγεται πρώτος βουλευτής σε τέσσερις συνεχόμενες αναμετρήσεις από το 2000 ως το 2009.


Σε επιστολή του προς τον αρχηγό της ΝΔ, ο κ. Χαλκίδης εκφράζει την διαφωνία του για την σύνθεση του ψηφοδελτίου στον νομό που αποτελείται από τους Γιαννούτσου Σταυρούλα - ψυχολόγο, Χρήστο Μάμαλη - οικονομολόγο / εφοριακό,Γεωργία Μπατσαρά - συνταξιούχο εκπαιδευτικό,Ζήση Πατσίκα - οικονομολόγο/ δημοσιογράφο, Λάζαρο Τσαβδαρίδης- δικηγόρο / πρώην βουλευτή.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Οι υποψήφιοι βουλευτές των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» σε όλη την B. Ελλάδα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του Πάνου Καμμένου σε όλη την Β. Ελλάδα. 

Ο πρόεδρος τπου κόμματος κατεβαίνει υποψήφιος στο νομό Έβρου.

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Κατάληψη του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Αμυνταίου - Φιλώτα

Στην κατάληψη του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Αμυνταίου - Φιλώτα προχώρησε το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προωθούμενες αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των λιγνιτικών μονάδων της επιχείρησης. Ανάλογη κινητοποίηση είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα και στο σύστημα τροφοδοσίας λιγνίτη της 3ης μονάδας παραγωγής ρεύματος του ατμοηλεκτρικού σταθμού Μεγαλόπολης.

Στη διαμαρτυρία του Αμυνταίου το «παρών» έδωσαν οι ενεργειακοί δήμοι της δυτικής Μακεδονίας, βουλευτές, εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου και των επιμελητηρίων της περιοχής και πλήθος κόσμου.

«Είναι πολύ μεγάλη η κινητοποίηση, ίσως πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του τόπου», ανέφερε ο πρόεδρος του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων και δήμαρχος Αμυνταίου, Μάκης Ιωσηφίδης. Τόνισε, ωστόσο, ότι «σκοπός της σημερινής διαμαρτυρίας δεν είναι να δημιουργηθούν προβλήματα στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά να δοθεί ένα μήνυμα στην κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι το σχεδιαζόμενο ξεπούλημα της ΔΕΗ θα έχει άμεσες συνέπειες στην τοπική κοινωνία».

Αναφερόμενος στο μέλλον των κινητοποιήσεων των ενεργειακών δήμων επισήμανε ότι η σημερινή μέρα είναι η αφετηρία δυναμικών κινητοποιήσεων, η μορφή των οποίων θα προσδιοριστεί ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στα ενεργειακά ζητήματα.

Κυνήγησε τους ληστές με... ταξί

Ενας 18χρονος έπεσε θύμα ληστείας χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Τούμπας, όταν του επιτέθηκαν τρία άτομα και με την απειλή μαχαιριού του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Ο νεαρός όμως δεν έχασε την ψυχραιμία του και μιμήθηκε ήρωα αστυνομικής ταινίας. Μπήκε σε ταξί είπε στον οδηγό «Ακολούθησε αυτό το αυτοκίνητο» - το όχημα των δραστών-.

Ταυτόχρονα ενημέρωσε την Αστυνομία και λίγο αργότερα οι τρεις δράστες εντοπίστηκαν στην περιοχή της Καμάρας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες, ηλικίας 22, 23 και 26 ετών, θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Το δημόσιο πλήρωσε ενοίκια 500.000 ευρώ για εγκαταλελειμμένο κτίριο

Μισό εκ. ευρώ κατέβαλε το ελληνικό δημόσιο ως ενοίκιο για ένα κτίριο στη Θεσσαλονίκη, που ωστόσο... δεν χρησιμοποίησε ποτέ!


Το εν λόγω κτίριο – καταφύγιο αστέγων, ιδιοκτησία της Καθολικής Εκκλησίας, βρίσκεται στην οδό Φράγκων στη Θεσσαλονίκη και μέχρι το 1999 στέγαζε το παλιό νοσοκομείο Αγιος Παύλος.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

4ημερη απεργία των τεχνικών ραδιοφωνίας στο ραδιοσταθμό «ΑΡΗΣ FM 92.8»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε την κήρυξη 4ημερης απεργιακής κινητοποίησης για την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 από τις 06:00πμ έως τις 06:00πμ της Δευτέρας 23 Απριλίου 2012 στο ραδιοσταθμό «ΑΡΗΣ FM 92.8», με αιτήματα ¨ Την καταβολή όλων των οφειλών στους εργαζόμενους τεχνικούς (μισθών – Δώρου Πάσχα 2012).

¨ Την τήρηση της νομιμότητας και το σταμάτημα της μαύρης εργασίας συναδέλφων μας.

Καλούμε τη Διοίκηση του ραδιοσταθμού «ΑΡΗΣ FM 92.8» να σταματήσει επιτέλους τον εμπαιγμό και να προχωρήσει αμέσως στην ικανοποίηση των δικαίων αιτημάτων μας.

Καλούμε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, το ΙΚΑ και την Πολιτεία να επέμβουν δραστικά ώστε να σταματήσει το καθεστώς της μαύρης εργασίας και το φαινόμενο της πολύμηνης καθυστέρησης των δεδουλευμένων από την εργοδοσία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Χατζηγεωργίου Κων/νος

Ο Αν. Γενικός ΓραμματέαςΣτεφανίδης Κοσμάς

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ - ΟΛΑ τα ονόματα ΕΔΩ

H Κεντρική Επιτροπή του κόμματος δημοσιοποίησε τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για όλη την επικράτεια. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του κόμματος έχει ως εξής: «Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ απαρτίζονται από εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, άνεργους, επιστήμονες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους, φοιτητές και σπουδαστές, συνταξιούχους. Είναι στελέχη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος που δραστηριοποιούνται στο ΠΑΜΕ και άλλα εργατικά σωματεία. Στελέχη του αγροτικού κινήματος (ΠΑΣΥ) και άλλων συλλόγων της αγροτιάς, συνδικαλιστές των ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ) και άλλων ενώσεων. Νεολαίοι αγωνιστές του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), γυναίκες μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ). Στελέχη του κινήματος των εκπαιδευτικών, του κινήματος κατά του πολέμου, του πολιτισμού, για την προστασία του περιβάλλοντος και εκλεγμένοι στην Τοπική Διοίκηση. Ακόμα, των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και των λαϊκών επιτροπών αγώνα.
Communist Party of Greece
Photo credit: Wikipedia)
Από τους συνολικά 424 υποψήφιους συμμετέχουν για πρώτη φορά σε συνδυασμούς του ΚΚΕ οι 212, δηλαδή το 50%. Οι γυναίκες υποψήφιοι είναι 150, αριθμός που υπερβαίνει την προβλεπόμενη από τον εκλογικό νόμο ποσόστωση του 1/3. Τέλος, η ηλικιακή σύνθεση των ψηφοδελτίων είναι η εξής:
25 – 39 χρόνων: 35,3%
40 – 49 χρόνων: 26,3%
50 – 59 χρόνων: 31,6%
60 – 69 χρόνων: 6,3%
70 και άνω χρόνων: 0,5%

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους ψηφοφόρους του, να οργώσουν όλη την Ελλάδα, πρωταρχικά τους τόπους δουλειάς, για να φτάσει το ψηφοδέλτιο και η φωνή του Κόμματος σε κάθε εργαζόμενο, φτωχό αγρότη και αυτοαπασχολούμενο, κάθε νέο και νέα, κάθε γυναίκα της λαϊκής οικογένειας.
Η μάχη των εκλογών πρέπει να δοθεί με πείσμα και αισιοδοξία, με μαχητικότητα, για ένα αποφασιστικά ενισχυμένο ΚΚΕ. Η πολιτική του ΚΚΕ έχει δικαιωθεί και είναι το μόνο κόμμα στο οποίο η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα μπορούν να στηριχθούν και μετά τις εκλογές».


Αναλυτικά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα  ΕΔΩ

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. σε όλη την Ελλάδα [λίστες]

Τις λίστες με τους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος, έδωσε στην δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία.

Ο νέος λογότυπος της Νέας Δημοκρατίας από 20/1...
Ο νέος λογότυπος της Νέας Δημοκρατίας από 20/1/2011. (Photo credit: Wikipedia)
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα, παρουσιάζουμε τα πλήρη ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.
Υπήρξε πολύ μεγάλη προσφορά υποψηφιοτήτων σε όλη την Ελλάδα.
Δεν ήταν δυνατό, φυσικά, να μπουν όλοι.
Υπάρχουν 412 υποψήφιοι σε 56 εκλογικές περιφέρειες.
Η Ανανέωση είναι εμφανής: οι μισοί περίπου είναι νέα πρόσωπα. Ενώ δόθηκε μεγάλη έμφαση στους προερχόμενους από τη νεολαία, αλλά και σε νέους επιστήμονες.
Δώσαμε ευκαιρίες σε πολλούς νέους ανθρώπους. Και δίνουμε μεγάλη επιλογή στους ψηφοφόρους να διαλέξουν. Γιατί την ανανέωση, τελικά, εκείνοι θα την κάνουν.
Ευχαριστούμε όλους αυτούς που προσφέρθηκαν να στρατευθούν στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας.
Καλή τύχη στους υποψήφιους βουλευτές.
Και αυτοί που δεν μπήκαν τελικά, θα είναι κι αυτοί στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
Που δεν τελειώνει στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Τότε μόλις ξεκινά».

ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...