Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Ξάνθη: Κινηματογραφική ληστεία

Θύμα οργανωμένης σπείρας ληστών έπεσε ιδιοκτήτης-υπεύθυνος διαλογητήριου του Νομού Ξάνθης όταν άγνωστοι μέχρι στιγμής, αφαίρεσαν 8.000 ευρώ από το όχημά του, με κινηματογραφικό τρόπο.

Το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης (στις 12.00 μ.μ.) ο Αν. Μπ. είχε μεταβεί στο υποκατάστημα της ΑΤΕ στην Ξάνθη για να πραγματοποιήσει ανάληψη 8.000 ευρώ παρκάροντας το όχημά του έξω από το υποκατάστημα.

Έχοντας πραγματοποιήσει την ανάληψη των μετρητών και ενώ επενέβαινε στο όχημα του, άγνωστος, όπως εξιστορεί ο ίδιος στο ThrakiToday “πετάχτηκε” μπροστά του, ακινητοποιώντας το όχημα του και αποσπώντας την προσοχή του, ενώ την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με τον Αν. Μπ. ο συνεργός του τρύπησε την πίσω ρόδα του αυτοκινήτου του, χωρίς αυτό να γίνει τότε αντιληπτό από τον ίδιο.

Λίγα μόλις λεπτά αργότερα και ενώ ο Αν. Μπ. βρισκόταν στο 1ο χλμ Ξάνθης-Καβάλας το πίσω λάστιχο ξεφούσκωσε πλήρως, αναγκάζοντάς τον να μεταβεί στο πλησιέστερο συνεργείο αυτοκινήτων.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή οι δράστες, που παρακολουθούσαν τον Αν. Μπ. βρήκαν την ευκαιρία να αφαιρέσουν τα 8000 ευρώ από το όχημα του πρώτου, ολοκληρώνοντας μια άκρως επαγγελματική ληστεία, που θα ζήλευαν και οι πιο ευφάνταστοι σκηνοθέτες του Χόλυγουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...