Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Νίκος Νικολόπουλος

Στην Θεσσαλονίκη  βρέθηκε για δεύτερη φορά, για διήμερη περιοδεία ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος περιόδευσε σε σημεία της Βόρειας Ελλάδας στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα των Ευρωεκλογών με την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό».

Ο Αχαιός πολιτικός που απόλαυσε θερμής υποδοχής την προηγούμενη εβδομάδα κατά την πρώτη του επίσκεψη δημιούργησε ήδη πυρήνες του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος στην Βόρειο Ελλάδα  την οποία θα επισκέπτεται κάθε Παρασκευή  και Σάββατο για την παρουσίαση της ζωντανής εκπομπής «Έξω από τα δόντια»


Ο Γ.Γ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο της συμπρωτεύουσας συνοδευόμενος από κλιμάκιο της «Ένωσης  για την Πατρίδα και τον Λαό» όπου συναντήθηκε με εμπόρους και πολίτες καθώς και με οργανωμένους φορείς  για θέματα που ταλανίζουν την περιοχή.

Σε συνάντηση με τους εμπόρους  για το θέμα του Μετρό της Θεσσαλονίκης   ο Ανεξάρτητος Βουλευτής τόνισε : «Σε ‘’κώμα’’ τα έργα, η Κοινοπραξία κατασκευής εγκαταλείπει, η Αττικό Μετρό βρυχάται και ο Χρυσοχοΐδης σε ρόλο «Μπάτλερ μεγαλοεργολάβων».
  «Το έργο επιβάλλεται να συνεχίσει απρόσκοπτα, χωρίς να χαθεί ούτε μια μέρα, τις κατασκευαστικές εργασίες του σε όλους τους σταθμούς που είναι διαθέσιμοι (Ν. Σιδηροδρομικός Σταθμός, Δημοκρατίας, Σιντριβάνι, Πανεπιστήμιο, Παπάφη, Ευκλείδης, Φλέμινγκ, Ανάληψη, Πατρίκιος, Ν. Ελβετία), στη διακλάδωση Δημοκρατίας και στο Αμαξοστάσιο, όπως προβλέπει η Σύμβαση».
Και ενώ αυτά συμβαίνουν και το πολύπαθο έργο οδηγείται σε ναυάγιο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της στις 20/3/20013 η εφημερίδα « ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», με τίτλο «Μπάτλερ μεγαλοεργολάβων ο Χρυσοχοΐδης»,  ο υπουργός που «δεν είχε διαβάσει» το Μνημόνιο και που δεν είχε καταλάβει πόσο θα αυξηθούν τα διόδια από τις αρχές του 2014 ξαναχτύπησε χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, σφυρίζοντας αδιάφορα, παρά το γεγονός ότι η κοινοπραξία βρίσκεται προ της πλήρους αποχώρησης από το έργο και  ετοιμάζεται να διεκδικήσει περί το 0,5 δισ. ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο!
Είναι  ο ίδιος. που σε πρόσφατη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη είχε πει, ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι τα εργοτάξια θα αναστηθούν… »

Τέλος , στα πλαίσιά του σχεδιασμού και της οργάνωσης  στην βόρειο Ελλάδα  ο κ. Νικολόπουλος συναντήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με πυρήνες του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος από την Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο «Βεργίνα», συζητώντας μαζί τους στόχους των Ευρωεκλογών και  την προεκλογική τακτική για την συμπόρευση των Χριστιανοδημοκρατών με την «Ένωση», καθώς επίσης και τις πολιτικές εξελίξεις, ιδιαίτερα μετά τις ευρωεκλογές.

Για μένα και για τον Αγώνα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ που έχουμε ξεκινήσει δεν υπάρχουν αποστάσεις λέει «Έξω από τα δόντια» ο Νίκος Νικολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...