Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Χωριό συνταξιούχων προσκαλεί νέους Έλληνες άνεργους

Είσαι νέος, άνεργος και θέλεις να φύγεις από τα αστικά κέντρα; Ευρωπαίοι συνταξιούχοι σε προσκαλούν να δουλέψεις...

Αναζητώντας τον ήλιο, Βορειοευρωπαίοι συνταξιούχοι ετοιμάζονται να καταφθάσουν στην Ελλάδα για να φτιάξουν ένα ολόκληρο χωριό!

Στο χωριό αυτό, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και να συνεργαστούν νέοι άνεργοι από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία.


Μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία, που είναι μέσα στο πνεύμα της κρίσης και θα αποτελέσει μια ευκαιρία για πολλούς νέους ανθρώπους που ψάχνουν εργασία εκτός αστικών κέντρων.

Όλα αυτά σχεδιάζονται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας ProWork, η οποία αποτελεί συνεργασία της Intercivil Society, μιας ομάδας νέων επαγγελματιών και φοιτητών, που ονομάζεται ThessaloWiki, της ICLS (Rome) και της ομάδας ProWork Portugal.

Η πρώτη ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας ProWork θα γίνει την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 (17:00), στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 27) .  H εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ. στο πλαίσιο του προγράμματος της Θεσσαλονίκης Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014.

Στην εκδήλωση της Παρασκευής θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Η παρουσίαση της πρωτοβουλίας θα γίνει από το γκρουπ ThessaloWiki  και τον  Geza Tessenyi, πρόεδρο της   Intercivil Society (Λονδίνο). Επίσης θα προβληθεί βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Μάρτιν Σουλτς, προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιείται η εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...