Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Αλεξανδρούπολη: Ανήλικοι κλέφτες... μοτοποδήλατων

Οι δυο ανήλικοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου

Επί μια εβδομάδα έκαναν ανενόχλητοι βόλτες με ένα κλεμμένο μοτοποδήλατο δυο ανήλικοι στην Αλεξανδρούπολη, ώσπου τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που υποψιάστηκαν ότι δεν τους ανήκε λόγω του νεαρού της ηλικίας τους.

Οι δύο δράστες, ένας 17χρονος Έλληνας και ένας 16χρονος Αρμένιος, ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο και αμέσως διαπιστώθηκε ότι είχαν κλέψει το δίκυκλο στις 28 Φεβρουαρίου έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του, στον οποίο αποδόθηκε. Μάλιστα, ο 17χρονος είχε απασχολήσει επανειλημμένα παλιότερα τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Οι δυο ανήλικοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

*** Του έλειπε μια… μπαταρία αυτοκινήτου και, αντί να αγοράσει, «ξήλωσε» μια από το σταθμευμένο όχημα ενός 44χρονου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας! Όμως, δεν πρόλαβε να τη χρησιμοποιήσει ο 37χρονος δράστης, γιατί εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Η κλεμμένη μπαταρία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...