Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»: Δήλωση Ανεξάρτητης Υποψηφιότητας για το Δήμο

Εδώ και 2 χρόνια οι ΠΕΙΡΑΤΕΣ εργαζόμαστε καθημερινά σε όλες τις περιοχές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ζούμε σε αυτήν, σκεφτόμαστε για αυτήν και γουστάρουμε με αυτήν.


Το παγκόσμιο κίνημα των ΠΕΙΡΑΤΩΝ υπάρχει και δρά σε περισσότερα από 56 κράτη παγκοσμίως. 


Ήρθε η ώρα να δράσουμε και στην πόλη αυτή και να δείξουμε ότι, με βάση τις 3 παγκόσμιες αρχές μας, Διαφάνεια του δημόσιου τομέα, Προστασία της ιδιωτικότητας και των ατομικών δικαιωμάτων, Ελεύθερο Λογισμικό σε όλους τους τομείς, και με θέληση για δουλειά, χωρίς υποσχέσεις και «θα», μπορούμε να υλοποιήσουμε απλές προτάσεις που όμως θα κάνουν τον Δήμο μας πιο λειτουργικό, θα μειώσει τα κόστη λειτουργίας του και, επιτέλους, θα φερθεί ανταποδοτικά προς τον φορολογούμενο δημότη του.


Ο καιρός έφτασε και ο μέσος όρος ηλικίας του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να κατέβει από τα 54 χρόνια που βρισκεται τώρα και να φέρει νέες και φρέσκιες ιδέες, εύκολα και άμεσα υλοποιήσιμες. Οι «ΠΕΙΡΑΤEΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» θα κατέβουμε σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές αυτόνομα και χωρίς πολιτικά συμφέροντα.

Τι δουλειά κάνουν οι «ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»;
Λύνουν προβλήματα ! Δεν κατηγορούμε τους πρώην, άλλωστε όπως μάθανε, πράξανε…(αυτοί άλλωστε κρίνονται από όλους εμάς τους δημότες της πόλης).
Υλοποιούμε στόχους και ζητάμε από τους νέους της πόλης (ή όσους σκέφτεστε νεανικά) να μας βοηθήσετε να εκπροσωπηθούμε στο Δημοτικό συμβούλιο και να γίνουμε πλατφόρμα διαφάνειας. Κανένα κρυφό δημόσιο έγγραφο, καμία σκιά πίσω από τις αναθέσεις του Δήμου και τα οικονομικά. Δεν υποσχόμαστε απλά, υλοποιούμε άμεσα.

Το κίνημα «ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» εκπροσωπείται από όλους εμάς τους απλούς δημότες, αναγκάζεται όμως λόγω της νομοθεσίας να υποστηρίξει ως υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, καθηγητή Προγραμματισμού, 28 ετών. Το κίνημα μας αποτελείται από κατεξοχήν νέους και ανένταχτους πολιτικά ανθρώπους.
Ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων μας (που θα ανακοινωθούν επίσημα την προσεχή εβδομάδα) είναι 31 ετών και σκοπεύει να παραμείνει τόσο νεανικός και τόσο ανένταχτα πειρατικός όσο όλο αυτόν τον καιρό που εργαζόταν πίσω από τα φώτα.

Η Θεσσαλονίκη ΜΑΣ είναι ο κόσμος ΟΛΟΣ. Από την Άνω πόλη, την Τριανδρία, το Ντεπό μέχρι την Παραλία και από την Ξηροκρήνη μέχρι το Καυτανζόγλειο την Χαριλάου και την Τούμπα, η δράση μας υπάρχει και θα φανεί δίπλα σας πολύ σύντομα.

Υγ. Στον πρώτο γύρο ΠΕΙΡΑΤΕΣ – στο δεύτερο ότι θές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...