Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Δύο ανήλικοι μπήκαν σε σπίτι και έκλεψαν

Σε εξιχνίαση κλοπής σε οικία στην Καβάλα που διέπραξαν δύο ημεδαποί ανήλικοι, ηλικίας 15 και 14 χρόνων, προχώρησαν άντρες του Τμήματος Ασφάλειας της περιοχής. 

Η 33χρονη μητέρα των δύο παιδιών συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, ενώ σημειώνεται ότι στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνεται και ένας 39χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.


Οι δύο ανήλικοι δράστες, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εισήλθαν πρωί σε οικία στην Καβάλα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της, 112 χρυσές λίρες Αγγλίας και Τουρκίας, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά - κοσμήματα. Ακολούθως, διέθεσαν τα κλοπιμαία στον 39χρονο, ο οποίος δεν εντοπίσθηκε και αναζητείται.

Οι δύο ανήλικοι δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ο 39χρονος για κλοπές και αποδοχή-διάθεση προϊόντων εγκλήματος και η 33χρονη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...