Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Θεσσαλονίκη: 53χρονος ξεψύχησε πάνω στη ζεμπεκιά...

«Χτυπήθηκε» από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου - Ο αιφνίδιος θάνατός του «σόκαρε» και σκόρπισε συγκίνηση στην τοπική κοινωνία


Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχτηκε το τριήμερο της Αποκριάς σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με το thessalianews.gr ένας 53χρονος,  την ώρα που διασκέδαζε με τους φίλους του, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και δυσφορία και μετά από λίγο «έσβησε» έτσι απλά..., μετατρέποντας το αποκριάτικο γλέντι σε βαθύ πένθος!

Πρόκειται για τον γνωστό καπνομεσίτη (αντιπρόσωπο σε εταιρία εμπορίας καπνών της Καβάλας) Θωμά Βασ. Μάνη, 53 χρόνων, οικογενειάρχη και πατέρα δύο παιδιών. Ο αιφνίδιος θάνατός του «σόκαρε» και σκόρπισε συγκίνηση στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από άτομα που έζησαν από κοντά εκείνες τις τραγικές στιγμές, ήταν λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ευδιάθετος ο 53χρονος διασκέδαζε με την παρέα του και στην πίστα εκείνη την ώρα χόρευε το ιδιαίτερα γνωστό ζεϊμπέκικο «Με μια πιρόγα». Δεν ολοκλήρωσε τον χορό (...προφανώς κάτι ένιωσε) και αφού κάθισε για λίγο στο τραπέζι, βγήκε από την αίθουσα και κατέρρευσε. Απλά, πρόλαβε και «ψέλλισε» κάτι στη σύζυγό του και στους φίλους που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν. Μάλιστα, επειδή το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθυστερούσε να έρθει να τον παραλάβει, τον μετέφεραν αρχικά οι φίλοι του με Ι.Χ. Στο Ιπποκράτειο που διακομίστηκε, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αφού ήδη είχε καταλήξει!

Η νεκροψία – νεκροτομή που ακολούθησε έδειξε πως ο θανών χτυπήθηκε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, που του στοίχισε τη ζωή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...