Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Στις 11 Μαρτίου ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Μάρκος Μπόλαρης

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα ανακοινώσει επίσημα την προσεχή Τρίτη, στη μία το μεσημέρι, στην ΕΣΗΕΜΘ, ο Μάρκος Μπόλαρης, επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο.


«Πρόκειται για επίσημη ανακοίνωση για την Περιφέρεια», δήλωσε ο ίδιος στο ΑΠΕ–ΜΠΕ που διευκρίνισε ότι η υποψηφιότητά του είναι ανεξάρτητη και η πρότασή του, που είναι «μια πρόταση δημοκρατίας, κοινωνικής συνοχής και ανάπτυξης, απευθύνεται στους δημοκρατικούς πολίτες που έχουν ξεπεράσει τους φράχτες και τους μαντρότοιχους που τους χώριζαν προηγούμενες δεκαετίες σε κομματικά στρατόπεδα». 


Ερωτηθείς αν διαθέτει τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ απάντησε:«Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη του σε αυτή την ανεξάρτητη προσπάθεια που επιχειρούμε. Ωστόσο, η αγωνία μου είναι να εξασφαλίσω στήριξη από όσο γίνεται περισσότερους δημοκρατικούς πολίτες της Μακεδονίας».

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, στελέχη της ΔΗΜΑΡ από τον χώρο της αυτοδιοίκησης αναμένεται να παρευρεθούν στην παρουσίαση της υποψηφιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...