Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

O σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Μακεδονία

Ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης, ο οποίος επιλέχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


Την υποψηφιότητα του στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε και επίσημα ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης, ο οποίος επιλέχθηκε μετά την απόσυρση της στήριξης στην υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Θόδωρου Καρυπίδη, λόγω των έντονων αντιδράσεων που είχε προκαλέσει, στις οργανώσεις του κόμματος


Ο Θέμης Μουμουλίδης, ο οποίος κατάγεται από το χωριό Αναρράχη Εορδαίας του νομού Κοζάνης, υπέγραψε πρόσφατα τα κείμενα και τη σκηνοθεσία στη μουσική παράσταση «Μίκης Θεοδωράκης - Ποιος τη Ζωή μου», με θέμα τη ζωή και το έργο του κορυφαίου δημιουργού.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε ότι έχει πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνει, «σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη και μεταβατική εποχή», και πρόσθεσε ότι ως ενεργός πολίτης στον χώρο της Αριστεράς δεσμεύεται να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να μπορέσει να ανταποκριθεί στη δύσκολη αυτή υπόθεση.

Κατηγόρησε τις κυβερνήσεις και τις τοπικές εξουσίες ότι «ευθύνονται για τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα στη Δυτική Μακεδονία και την έλλειψη χρηματοδοτήσεων στην περιοχή».

Επίσης καταφέρθηκε εναντίον των υποψηφίων που «είναι θιασώτες του Καλλικράτη και των Μνημονίων», λέγοντας ότι «χρησιμοποιούν το έμβλημα του "ανεξάρτητου" για να κρύψουν την αλήθεια από τον κόσμο».

Για τη δική του υποψηφιότητα είπε ότι δεν το κρύβει πως έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το πολιτικό του πλαίσιο είναι τόσο ευρύ που αισθάνεται ως ανεξάρτητος.

Η παράταξη του, επισήμανε, θα παρουσιάσει «ένα ρεαλιστικό σχέδιο για το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας, με προτάσεις για την ανάπτυξη, την υγεία, την εργασία, το περιβάλλον και την αξιοπρεπή διαβίωση των κατοίκων».

Αντίπαλοι του, σημείωσε, είναι «το κατεστημένο, αντιλήψεις, νοοτροπίες και ο πολιτικός αμοραλισμός», ενώ απηύθυνε «έκκληση ενότητας στις δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς, στους φυσικούς συμμάχους της, στους νέους ανθρώπους και συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας».

Σε δημοσιογραφική ερώτηση για τον Θόδωρο Καρυπίδη απάντησε ότι δεν τον γνωρίζει και του ευχήθηκε για τις εκλογές, όπως εύχεται και στους άλλους υποψήφιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...