Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Δράμα: «Ρήμαξαν» εταιρεία για να αρπάξουν τα καλώδια

Ένας 35χρονος Βούλγαρος βρέθηκε με χειροπέδες ενώ οι τρεις άγνωστοι μέχρι στιγμής συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν


Εικόνες πλήρους καταστροφής αντίκρισαν οι υπεύθυνοι μιας εταιρείας που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή του Δοξάτου στη Δράμα, όταν ειδοποιήθηκαν από διερχόμενο πολίτη για την εισβολή «κυνηγών» χαλκού οι οποίοι διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση όταν κατάλαβαν πως είχαν γίνει αντιληπτοί.


Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος, ένας 35χρονος Βούλγαρος βρέθηκε με χειροπέδες ενώ οι τρεις άγνωστοι μέχρι στιγμής συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν πεζή εγκαταλείποντας το Ι.Χ. φορτηγό με τη λεία και τα εργαλεία τους. Μέσα στο όχημα κατασχέθηκαν περίπου 270 κιλά καλωδίων χαλκού που είχαν ξηλώσει από το κτίριο προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές.

Μαζί με τα καλώδια που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, κατασχέθηκαν το φορτηγό, ένας κόφτης καλωδίων, τρία κατσαβίδια, δύο λίμες, μία φαλτσέτα και μία μπαλαντέζα, τα οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες που αναζητούνται. Ο 35χρονος αλλοδαπός παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενος για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...