Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Κύκλωμα «λευκών» γάμων και ελληνοποιήσεων «ακουμπάει» η ΕΛ.ΑΣ

Η αστυνομία συνέλαβε στην Πέλλα ένα ζευγάρι «μαϊμού» νεόνυμφων, έναν 69χρονο που έπαιζε το ρόλο του μάρτυρα και έναν 56χρονο που ήταν ο ηθικός αυτουργός για την τέλεση του εικονικού γάμου


Στα ίχνη κυκλώματος που ελληνοποιεί αλλοδαπές μέσω «λευκών» γάμων βρίσκεται η Αστυνομία μετά τη σύλληψη ενός 56χρονου, ο οποίος έδωσε χρηματική αμοιβή σε έναν 47χρονο για να παντρευτεί μια Γεωργιανή στην Αριδαία Πέλλας. Μαζί του συνελήφθησαν οι... νεόνυμφοι και ο μάρτυράς τους.

Η αποκάλυψη ότι ο γάμος ήταν εικονικός έγινε όταν το ζευγάρι πήγε στις αστυνομικές αρχές για την καθιερωμένη συνέντευξη πριν εγκριθεί η χορήγηση άδειας παραμονής στην 38χρονη Γεωργιανή. Γρήγορα φάνηκε ότι, αν και είχαν παντρευτεί τον περασμένο Αύγουστο στο δημαρχείο Αριδαίας, δεν γνώριζαν καλά- καλά ο ένας το όνομα του άλλου!

Αλλά και ο 69χρονος που είχε παραστεί ως μάρτυρας στη γαμήλια τελετή, υπέπεσε σε αντιφάσεις που έκαναν τους αστυνομικούς να καταλάβουν ότι ο γάμος ήταν... «μαϊμού»! Όταν, μάλιστα, ο γαμπρός ομολόγησε ότι είχε πληρωθεί 500 ευρώ για να πειστεί να φορέσει την... «κουλούρα», συνελήφθη μαζί με τη νύφη και τον κουμπάρο! Λίγο αργότερα, συνελήφθη και ο 56χρονος ως ηθικός αυτουργός για την τέλεση του εικονικού γάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...