Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Νοσοκομείο «ΠΑΝΑΓΙΑ»: Καταγγέλλουν "προβοκατόρικη ενημέρωση"

Το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου «ΠΑΝΑΓΙΑ», με ανακοίνωσή του, "καταγγέλλει την προβοκατόρικη ενημέρωση που έκαναν ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», ότι ο κλητήρας που ήρθε για να επιδώσει τις διαθεσιμότητες στις 3.16 μ.μ. προπηλακίστηκε από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Καταγγέλλουμε επίσης τις κατευθυνόμενες ενέργειες από την Διοίκηση του νοσοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» και το «συνάδελφο» πρόεδρο κ. Βαλαρούτσο, ότι με τρομοκρατία και ψέματα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις εντολές που παίρνουν για την υλοποίηση των αποφάσεων της κυβέρνησης.

Καλούμε το λαό της Καλαμαριάς να εκφράσει, όπως έκανε όλο αυτό το χρόνο, τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στον αγώνα μας ενάντια στο κλείσιμο του νοσοκομείου και στην περαιτέρω υποβάθμιση της Υγείας – Πρόνοιας, συμμετέχοντας στην ανοικτή Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 9 το πρωί και στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 05/09 στις 20.30 στο δημοτικό πάρκο μπροστά στο νοσοκομείο «ΠΑΝΑΓΙΑ».

Η Διοίκηση του Σωματείου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...