Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Γκιουλέκας: «Μην ξυπνάτε τον Μπουτάρη από το όνειρό του»

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο και υφυπουργός Παιδείας Κώστας Γκιουλέκας.


Ο κ. Γκιουλέκας με δήλωση του που έχει τίτλο «μην ξυπνάτε τον Μπουτάρη από το όνειρό του», απάντησε στη χθεσινή ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» του Ιω. Μπουτάρη και αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Αλήθεια, γιατί κ. Μπουτάρη σας ενόχλησε τόσο η κριτική που ασκήσαμε για το ανύπαρκτο έργο σας; Δεν έχει το δικαίωμα η αντιπολίτευση του Δήμου Θεσσαλονίκης να σας ελέγχει; Ή μήπως είναι πάγια τακτική σας να υβρίζετε όποιον τολμά να ελέγξει την απραξία σας και να στιγματίσει την ανυπαρξία του έργου της διοίκησής σας; Βεβαίως, αν θεωρείτε την κριτική που σας κάνουμε λόγια του αέρα, τότε προφανώς έχετε βουλωμένα τα αυτιά και δεν ακούτε τι λένε οι Θεσσαλονικείς για τα τρία χρόνια της διοίκησής σας. Προφανώς, όμως, εσείς είστε υπερήφανος για το… μηδενικό έργο και την αναποτελεσματικότητά σας. Και, απλώς, υβρίζετε όποιον σας δείχνει κατάματα την πραγματικότητα. Δεν πειράζει. Μην ξυπνάτε τον Γιάννη Μπουτάρη από το… όνειρό του».
www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...