Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Έκαψαν τα ειδοποιητήρια του ΟΑΕΕ (βιντεο)

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Εγνατία 66, πραγματοποίησαν έμποροι της πόλης, μέλη του Συλλόγου Μικρών και Αυτοαπασχολούμενων Εμπόρων Θεσσαλονίκης. Οι έμποροι έκαψαν τα ειδοποιητήρια που έστειλε ο Οργανισμός.

Συγκεκριμένα, τόνισαν ότι ο ΟΑΕΕ απέστειλε 379.844 ειδοποιητήρια με τα οποία ζητά να αποπληρώσουν τις ασφαλιστικές εισφορές, να ενταχθούν αμέσως στη ρύθμιση, αλλιώς θα προχωρήσει σε αναγκαστικές εισπράξεις και κατασχέσεις.

Οι έμποροι, όπως μεταδίδει το thestival.gr, αναφέρουν: «Δεν ευθυνόμαστε εμείς για την κατάσταση του Ταμείου. Δε μένουμε με σταυρωμένα χέρια. Δε θα αφήσουμε να πραγματοποιηθεί καμία κατάσχεση σε συνάδελφό μας, για οφειλές προς τον ΟΑΕΕ. Θα αγωνιστούμε με όλα τα μέσα και θα διεκδικήσουμε να κρατήσουμε αυτά που με τόσο κόπο αποκτήσαμε» και προσθέτουν: «Απαιτούμε: Καμία ποινικοποίηση σε όσους ασφαλισμένους χρωστάνε στο Ταμείο. Να θεωρηθούν άμεσα τα βιβλιάρια ασθενείας σε όλους τους ασφαλισμένους χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να παγώσουν τα χρέη των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ και να σταματήσει κάθε δίωξη για οφειλές όσο διαρκεί η κρίση. Στις απειλές και στην τρομοκρατία της κυβέρνησης απαντάμε με αγώνες».

ΠΗΓΗ: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...