Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Συλλήψεις σε Νάουσα και Χαλκιδική για ναρκωτικά

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων σε Νάουσα και Χαλκιδική προχώρησαν χθες άντρες της αστυνομίας, για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Ειδικότερα, συνελήφθη χθες 36χρονος ημεδαπός την ώρα που προέβαινε σε πώληση μίας συσκευασίας με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους (31,5) γραμμαρίων, για την οποία του είχε καταβληθεί το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.


Σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 1,8 γραμμαρίων, μία συσκευασία με ηρωίνη μικτού βάρους ενός γραμμαρίου, 2,5 δισκία που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί εξαρτησιογόνων ουσιών και το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Στο μεταξύ, συνελήφθησαν χθες από άντρες του τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 23 και 45 ετών (άνδρας και γυναίκα αντίστοιχα) και ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 20 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε χωριό της Χαλκιδικής, στην κατοχή του 23χρονου και της 45χρονης βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 61,7 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε ο 20χρονος ο οποίος προ του επικείμενου αστυνομικού ελέγχου πέταξε στο έδαφος μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους (1,5) γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...