Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Θεσσαλονίκη : Άρπαζαν τσάντες από γυναίκες στον Εύοσμο

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν δύο νεαροί, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Ευόσμου, κατηγορούμενοι για ληστείες και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Σύμφωνα με τη δικογραφία οι δύο νεαροί, ηλικίας 17 και 20 ετών αντίστοιχα, αφαίρεσαν στις 14/7/2012 μπροστά σε είσοδο πολυκατοικίας στον Εύοσμο, την τσάντα 32χρονης η οποία περιείχε 350 ευρώ, ενώ χρησιμοποίησαν σωματική βία σε βάρος 34χρονης που ήταν μαζί της.
Συνεργός μάλιστα των δύο, ο οποίος αναζητείται, αφαίρεσε από το αυτοκίνητο της 34χρονης τσάντα, η οποία περιείχε 80 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Την ίδια μέρα και πάλι στον Εύοσμο ο17χρονος, χρησιμοποιώντας σωματική βία, αφαίρεσε από 30χρονη την τσάντα της, η οποία περιείχε 50 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
Πάντα σύμφωνα με τη δικογραφία ο 17χρονος στις 11/7/2012 πάλι σε είσοδο πολυκατοικίας στον Εύοσμο αφαίρεσε από την τσάντα 33χρονης η οποία περιείχε 600 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα, και διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο τον ανέμενε ο 20χρονος συνεργός του.
Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην οικία 17χρονου και κατασχέθηκαν, μία επαναληπτική καραμπίνα άνευ νόμιμης άδειας, ένα κινητό τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...