Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ο Βιεϊρίνια κρίνει το... μέλλον του ΠΑΟΚ

English: Vieirinha playing for PAOK in 2010.
Image via Wikipedia
Οι Ζήσης Βρύζας και Παντελής Κωνσταντινίδης αποκάλυψαν πως συζητούν δύο ομάδες για την πώληση του Βιεϊρίνια, η οποία θα κρίνει το μέλλον του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Ζήση Βρύζα και του Παντελή Κωνσταντινίδη:

Την εισαγωγή της συνέντευξης έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας: «Δυστυχώς είμαστε σε μία φάση όχι τόσο καλή στο αγωνιστικό κομμάτι. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις στην ομάδα, είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταστάσεις. Νομίζω ότι στα δύσκολα φαίνονται οι κατάλληλοι άνθρωποι και πιστεύω ότι θα κάνουμε το καλύτερο», ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν ερωτήσεις.

Για το πως θα αντιμετωπιστούν οι οικονομικές δυσκολίες: «Δημιουργήσαμε μια ομάδα, η οποία πραγματικά ήταν και είναι ανταγωνιστική. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα έχουν αλλάξει τα πράγματα στο Financial Fair Play. Έχουν μπει νέοι κανόνες και έχει αλλάξει η φορολογία. Εμείς έχουμε ενημερωθεί και πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε φάση που πρέπει μέχρι τις 31 Μαρτίου να δείξουμε ένα πρόσωπο, πολύ καλύτερο στο οικονομικό κομμάτι απ' ότι είμαστε τώρα».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...