Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

Εξιχνίαση ληστείας σε βάρος 57χρονης στη Δράμα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ληστεία που είχε διαπραχθεί στις 4 Αυγούστου, στη Δράμα, σε βάρος 57χρονης.


Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 28χρονος, δράστης της ληστείας, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί Ένταλμα Σύλληψης από την κα. Ανακρίτρια Δράμας.


Ειδικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία του 28χρονου, ο οποίος την 4-8-2013, τις πρώτες πρωινές ώρες, προσέγγισε την 57χρονη, που επέστρεφε στην οικία της και με την άσκηση σωματικής βίας αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, διάφορα έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα. Ακολούθως ο δράστης επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίσθηκαν το ένα από τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα και κάποια από τα προσωπικά αντικείμενα της 57χρονης, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αυτήν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον της κα. Ανακρίτριας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...