Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Αλεξανδρούπολη: Τους έπιασαν πάνω στο αλισβερίσι

Κατά την προανάκριση  ο 48χρονος αποκάλυψε ότι είχε εμπιστευτεί τη φύλαξη των ναρκωτικών που διακινούσε σε έναν 46χρονο, ο οποίος συνελήφθη αργότερα στο σπίτι του


Τη στιγμή που πωλούσε  ηρωίνη σε έναν 25χρονο έπεσε στα  χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών στην Αλεξανδρούπολη ένας 29χρονος Έλληνας  διακινητής και η σύλληψή του  βοήθησε να ξετυλιχτεί το «κουβάρι»  που οδήγησε στους δυο προμηθευτές των ναρκωτικών.

Ο νεαρός αποκάλυψε την  ταυτότητα του 48χρονου από τον  οποίο προμηθεύτηκε την ηρωίνη έναντι χρηματικού ποσού και οι αστυνομικοί  οργάνωσαν επιχείρηση για την  σύλληψή του. Στην κατοχή και των  δύο κατασχέθηκαν μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,9 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία, ένα κουτάκι αλουμινίου και μια σύριγγα με υπολείμματα ηρωίνης, 20 ευρώ και ένα κινητό, ενώ ο εκπαιδευμένος σκύλος που ερεύνησε το σπίτι του 29χρονου ανακάλυψε άλλες τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 1,9 γραμμαρίων, δυο ναρκωτικά χάπια και δυο συσκευασίες με τέσσερα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Στο σπίτι του 48χρονου βρέθηκαν ακόμη μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 260 ευρώ και δύο κινητά.

Κατά την προανάκριση  ο 48χρονος αποκάλυψε ότι είχε εμπιστευτεί τη φύλαξη των ναρκωτικών που διακινούσε σε έναν 46χρονο, ο οποίος συνελήφθη αργότερα στο σπίτι του όπου βρέθηκε άλλη μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 9,5 γραμμαρίων.

Και οι τρεις οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...