Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Χαλκιδική: Ψώνιζαν στο πανηγύρι με πλαστά ευρώ!

Ο ένας μετά τον άλλο, επτά πωλητές αντιλήφθηκαν ότι τα χρήματα που εισέπραξαν από την  πώληση εμπορευμάτων μικρής αξίας ήταν... «πέτσινα»


Οι ιδιοκτήτες πάγκων με διάφορα εμπορεύματα που συμμετείχαν στην ετήσια εμποροπανήγυρη στον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής, δεν ήταν και τόσο εύκολα θύματα για ένα ζευγάρι νεαρών παραχαρακτών που έκαναν τα ψώνια τους με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Ο ένας μετά τον άλλο, επτά πωλητές αντιλήφθηκαν ότι τα χρήματα που εισέπραξαν από την  πώληση εμπορευμάτων μικρής αξίας ήταν... «πέτσινα» και ειδοποίησαν αστυνομικούς της  Ασφάλειας Πολυγύρου, δίνοντας την περιγραφή των δυο δραστών που είχαν αγοράσει συνολικά ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, αρκετά ζευγάρια κάλτσες, ρούχα και τρία βραχιόλια.

Ο 26χρονος και η 21χρονη  συνοδός του δεν άργησαν να εντοπιστούν και κατά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν βρέθηκαν πάνω τους επτά πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση, 351 γνήσια ευρώ από τα ρέστα που είχαν εισπράξει και τα εμπορεύματα που αγόρασαν. Και οι δυο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής που τους άσκησε δίωξη για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και απάτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...