Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Διακόπτονται προσωρινά εργασίες στο Δημοτολόγιο

Σε προσωρινή διακοπή εξυπηρέτησης των δημοτών του, από την υπηρεσία Δημοτολογίου, προχωράει, αύριο, ο δήμος Θεσσαλονίκης


Σε προσωρινή διακοπή εξυπηρέτησης των δημοτών του, από την υπηρεσία Δημοτολογίου, προχωράει ο δήμος Θεσσαλονίκης, αύριο, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013, στις 12.00 και μέχρι τέλους ωραρίου.

Η προσωρινή διακοπή εξυπηρέτησης οφείλεται στο γεγονός ότι θα ενταχθεί στο «Εθνικό Δημοτολόγιο», οι δε εργασίες που θα διακοπούν αφορούν στις μεταβολές στοιχείων στις οικογενειακές μερίδες των δημοτών.

Από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013, η έκδοση Πιστοποιητικών Οικογενειακής Κατάστασης, Γεννήσεως, Μητρώων Αρρένων, Πλησιεστέρων Συγγενών, Βεβαιώσεων Μονίμου Κατοικίας καθώς και Αδειών τέλεσης Πολιτικού Γάμου, θα είναι εφικτή με την προϋπόθεση ότι δεν απαιτείται γι αυτά διόρθωση ή μεταβολή στοιχείων.

Με νεότερη ανακοίνωσή του ο δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών το οποίο και έχει την κύρια ευθύνη για το «Εθνικό Δημοτολόγιο», θα ενημερώσει τους πολίτες και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση των αρχείων του Δήμου στο Εθνικό Δημοτολόγιο, για την ακριβή ημέρα και ώρα της επαναλειτουργίας της υπηρεσίας του Δημοτολογίου του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...