Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοινώθηκε το Open Coffee Thessaloniki XLIV

Το Open Coffee Thessaloniki ανοίγει τη νέα σεζόν με την 44η συνάντησή του, στις 17 Σεπτεμβρίου, στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η θεματική της συνάντησης σχετίζεται με την εφαρμοσμένη έρευνα. 

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι:

O Δημήτρης Μανδηλιώτης, φοιτητής του τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών & μηχανικών υπολογιστών του Α.Π.Θ. θα μιλήσει για την Symbiosis, μια ομάδα που ξεκίνησε σαν παρέα φοιτητών με στόχευση σε εφαρμογές που υποβοηθούν άτομα με Alzheimer.

Ο Γιάννης Σαχσαμάνογλου, θα παρουσιάσει τη Mezolift, μια εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη που εργάζεται στην παραγωγή του πρώτου οικολογικό ανελκυστήρα.

Ο Πάρις Κασιδιάρης και η SourceLair επιστρέφουν στο Open Coffee Thessaloniki για να μιλήσουν για την πρόοδό τους και τα σχέδιά τους για το μέλλον.

Ο Σπύρος Αρσένης από την Εθνική Τράπεζα θα μιλήσει για τον διαγωνισμό "i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία" που φέτος πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά, καθώς και για τη συνεργασία με το διαγωνισμό καινοτομίας του ΑΠΘ του οποίου οι νικητές προκρίνονται, αν το επιθυμούν, στη Β' φάση του i-bank.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει κατά τις 19:00, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα για νέες γνωριμίες κι ανταλλαγή απόψεων γύρω από κοινά θέματα ενδιαφέροντος νέων και δραστήριων ατόμων. Οι παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A θα πραγματοποιηθούν στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.

10/09/2013
Πηγή: www.epixeiro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...