Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοινώθηκε το Open Coffee Thessaloniki XLIV

Το Open Coffee Thessaloniki ανοίγει τη νέα σεζόν με την 44η συνάντησή του, στις 17 Σεπτεμβρίου, στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η θεματική της συνάντησης σχετίζεται με την εφαρμοσμένη έρευνα. 

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι:

O Δημήτρης Μανδηλιώτης, φοιτητής του τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών & μηχανικών υπολογιστών του Α.Π.Θ. θα μιλήσει για την Symbiosis, μια ομάδα που ξεκίνησε σαν παρέα φοιτητών με στόχευση σε εφαρμογές που υποβοηθούν άτομα με Alzheimer.

Ο Γιάννης Σαχσαμάνογλου, θα παρουσιάσει τη Mezolift, μια εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη που εργάζεται στην παραγωγή του πρώτου οικολογικό ανελκυστήρα.

Ο Πάρις Κασιδιάρης και η SourceLair επιστρέφουν στο Open Coffee Thessaloniki για να μιλήσουν για την πρόοδό τους και τα σχέδιά τους για το μέλλον.

Ο Σπύρος Αρσένης από την Εθνική Τράπεζα θα μιλήσει για τον διαγωνισμό "i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία" που φέτος πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά, καθώς και για τη συνεργασία με το διαγωνισμό καινοτομίας του ΑΠΘ του οποίου οι νικητές προκρίνονται, αν το επιθυμούν, στη Β' φάση του i-bank.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει κατά τις 19:00, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα για νέες γνωριμίες κι ανταλλαγή απόψεων γύρω από κοινά θέματα ενδιαφέροντος νέων και δραστήριων ατόμων. Οι παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A θα πραγματοποιηθούν στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.

10/09/2013
Πηγή: www.epixeiro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...