Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Κομοτηνή: Σύλληψη ζευγαριού για διακίνηση ναρκωτικών

Ακολουθώντας πληροφορίες για έναν 41χρονο Έλληνα διακινητή ναρκωτικών, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν το σπίτι της 25χρονης φίλης του στην Κομοτηνή και το έθεσαν υπό παρακολούθηση

Μόλις τον είδαν να βγαίνει, του έβαλαν χειροπέδες και κατέσχεσαν ηρωίνη βάρους 1,2 γραμμαρίου, 35 ευρώ και ένα κινητό που είχε πάνω του.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της νεαρής, που συνελήφθη και αυτή καθώς βρέθηκαν δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 3,4 γραμμαρίων και τρεις κενές νάιλον συσκευασίες.

Στο σπίτι του 41χρονου κατασχέθηκαν ακόμη δύο  συσκευασίες με 0,2 γραμμαρίου κοκαΐνη, ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 0,5 γραμμαρίου, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 43 ναρκωτικά δισκία χωρίς συνταγή γιατρού, δύο μαχαίρια με λάμες μήκους εννέα και 13 εκατοστών, ένα μαχαίρι με τρεις λάμες μήκους οκτώ εκατοστών η καθεμία και μια πίπα καπνίσματος.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενο για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο 41χρονος κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή.

*** Ναρκωτικά και όπλα είχε στο σπίτι του και ένας 38χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κατερίνη. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους επτά γραμμαρίων, 48 ναρκωτικά χάπια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα πιστόλι εκτόξευσης αερίων με γεμιστήρα, ένα σπρέι με χημική παραλυτική ουσία και ένα στιλέτο με τρεις πτυσσόμενες λεπίδες. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...