Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Μπαράζ συλλήψεων στη Θεσσαλονίκη

Μπαράζ συλλήψεων στη Θεσσαλονίκη για κλοπές, ληστεία, εξαρτησιογόνες ουσίες, παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα, οφειλές στο Δημόσιο, καταδικαστικές αποφάσεις.

Το Σάββατο, μεσημεριανές ώρες, στην Τούμπα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 25χρονο, διότι αφαίρεσε από εμπορικό κατάστημα διάφορα προϊόντα. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση.

Σχηματίστηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, σε βάρος δύο αλλοδαπών γυναικών, διότι τέλη Σεπτεμβρίου 2013, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν εμπόρευμα από κατάστημα της περιοχής κέντρου πόλης.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, στις περιοχές Ωραιοκάστρου, Μενεμένης και Αμπελοκήπων, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τρία άτομα, διότι κατείχαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Ακόμη το Σάββατο, απογευματινές ώρες, στις περιοχές κέντρου και Άνω Πόλης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 38χρονο αλλοδαπό και 67χρονο, διότι κατείχαν και πουλούσαν σε διερχόμενους συνολικά 96 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Την ίδια ημέρα, πρωινές ώρες, στη Σίνδο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, συνέλαβαν 36χρονη για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο, χρηματικού ποσού 130.455,99 ευρώ.

Στο πλαίσιο εντοπισμού και σύλληψης φυγόποινων ατόμων, το προηγούμενο 24ωρο, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της ΓΑΔΘ, συνέλαβαν τρία άτομα. Συγκεκριμένα:

-Το Σάββατο, απογευματινές ώρες, στην περιοχή κέντρου πόλης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου συνέλαβαν 32χρονη, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κ.Ο.Κ.

-Βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, στο Πανόραμα, αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος συνέλαβαν 68χρονο, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, για φοροδιαφυγή κατ’ εξακολούθηση.

-Σήμερα, πρώτες πρωινές ώρες, στη Νεάπολη, αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας συνέλαβαν 24χρονο αλλοδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας Τρικάλων για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Τέλος το Σάββατο , απογευματινές ώρες, 21χρονος αλλοδαπός κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου ότι, νωρίτερα την ίδια ημέρα, σε υπαίθριο χώρο του ΑΠΘ, τον προσέγγισαν τρείς άγνωστοι και με απειλή μαχαιριού του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 900 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο. Διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...