Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Μήνυση κατά του Π.Ψωμιάδη θα καταθέσει ο Μ.Τρεμόπουλος

Μήνυση κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη πρόκειται να καταθέσει σήμερα Παρασκευή ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων και περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Μ. Τρεμόπουλος, καταγγέλλοντας συκοφάντησή του από τον περιφερειάρχη.
Αφορμή στάθηκαν οι σημερινές δηλώσεις του κ. Ψωμιάδη κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου, περί αντεθνικών τοποθετήσεων του κ. Τρεμόπουλου για το ζήτημα της ΠΓΔΜ.
«Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με στοχοποίησε, καθώς χρειαζόταν έναν εχθρό για να ξεφύγει από τα δύσκολα. Δεν κρίνομαι εγώ και οι θέσεις μου», ανέφερε σε σχετική του δήλωση ο κ. Τρεμόπουλος, κατηγορώντας τον ότι αλλοίωσε «πλαστογραφημένη» συνέντευξή του, που αναρτήθηκε σε blog.
Διευκρίνισε επίσης ότι υπερψήφισε την Έκθεση Προόδου για την γειτονική χώρα, ενώ για πρώτη φορά, όπως είπε, οι Πράσινοι όλης της Ευρώπης υπερψήφισαν φέτος τις τροπολογίες της κ. Γιαννάκου και της κ. Κοππά, όπου δεν υπάρχει αναφορά ούτε σε έθνος, ούτε σε γλώσσα, ούτε σε ονομασία ως «'Μακεδονία'».
«Αυτά είναι κατασκευάσματα του κ. Ψωμιάδη και του συστήματός του. Καταδικάζει, η ίδια Εκθεση, την πολιτική Γκρούεφσκι για σύνδεση με τους αρχαίους Μακεδόνες», προσθέτει, γνωστοποιώντας την πρόθεσή του να προσφύγει στη διακιοσύνη κατά του κ. Ψωμιάδη ανεξάρτητα από την εξέλιξη της δικής του υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...