Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Πεντακάθαρος ο δήμος Νεάπολης - Συκεών: Αποκομιδή με ταχείς ρυθμούς

Πεντακάθαρος είναι πλέον όλος ο δήμος Νεάπολης-Συκεών χάρη στην αδιάκοπη προσπάθεια διοίκησης και εργαζομένων να κερδίσουν το χαμένο χρόνο των προηγούμενων ημερών. Με πυρετώδεις ρυθμούς και συνεχείς βάρδιες επί 24ώρου βάσεως, η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και οι εργαζόμενοι συνεχίζουν την αποκομιδή των απορριμμάτων, καθώς και το πλύσιμο και την απολύμανση των δρόμων, προκειμένου οι πολίτες να μπορούν να χαρούν ξανά καθαρές και όμορφες τις γειτονιές τους..

Τη συνολική επίβλεψη και το συντονισμό έχουν ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θεόδωρος Κυζιρίδης.

Ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών ευχαριστεί και συγχαίρει τα μέλη της δημοτικής αρχής για την προσήλωσή τους στην ομαλή διαδικασία αποκομιδής των απορριμμάτων, καθώς και τους εργαζόμενους οι οποίοι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανταποκρίνονται πλήρως στα καθήκοντά τους. Επίσης, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους συμπολίτες μας, για τη συνεργασία τους και την κατανόηση που έδειξαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια της δημοτικής αρχής να κρατήσει με κάθε τρόπο καθαρή κάθε γωνιά και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες Συκεών, Νεάπολης, Αγίου Παύλου και Πεύκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...